Γιαουρτογλυκό

Εύκολη συνταγή για γιαουρτογλυκό με τρία υλικά και υπέροχο άρωμα λεμονιού -Δεν θέλει μίξερ

Το γιαούρτι και το λεμόνι είναι δύο υλικά που συνδυάζονται υπέροχα στα γλυκά, προσφέροντας μια δροσερή γεύση που ταιριάζει σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Το γιαούρτι, με την κρεμώδη υφή του και την ελαφρώς όξινη γεύση του, συνδυάζεται άριστα με την αρωματική φρεσκάδα του λεμονιού, δημιουργώντας γλυκά που είναι ταυτόχρονα αναζωογονητικά και υγιεινά. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να αποτελέσει τη βάση για πολλές δημιουργικές συνταγές, με ελάχιστα υλικά και εξαιρετική γεύση.

Τα γλυκά με γιαούρτι και λεμόνι είναι ιδανικά για όσους αναζητούν ελαφριά και φυσικά επιδόρπια, χωρίς να θυσιάζουν τη γεύση ή τη θρεπτική αξία. Με λίγα μόνο υλικά, μπορείς να φτιάξεις υπέροχα γλυκά που ικανοποιούν τον ουρανίσκο και προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς.

Ανεξάρτητα από το αν τα απολαμβάνεις ως επιδόρπιο ή ως πρωινό, τα γλυκά με γιαούρτι και λεμόνι είναι εύκολα στην προετοιμασία τους και γεμάτα γεύση, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Δείτε την παρακάτω συνταγή για γιαουρτογλυκό με τρία υλικά:

Υλικά:

  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλιές ζαχαρούχο γάλα
  • 1 λεμόνι (χυμός και ξύσμα)

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.

Πρόσθεσε τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και ανακάτεψε ξανά.

Σέρβιρε σε ποτήρια ή μπολάκια και άφησέ το στο ψυγείο για 30-60 λεπτά για να παγώσει.