Οι foodies, λάτρεις του καλού φαγητού ψάχνουν πάντα για νέες προτάσεις και επιλογές που ικανοποιούν τους απαιτητικούς ουρανίσκους τους.
Μια από αυτές, η κρέπα, αυτό το λεπτό αφράτο γαλλικό ζυμάρι, έχει έρθει για να μείνει στις προτιμήσεις μας εδώ και πολλά χρόνια.
Μια αλμυρή κρέπα ως γευστικό φαγητό ή μια γλυκιά ως λαχταριστό επιδόρπιο πάντα θα μας συγκινεί.
Άλλες μεγάλες και λεπτές, άλλες πιο μικρές αλλά παχιές, με αμέτρητα υλικά για να διαλέξεις...
Στο... κυνήγι της καλύτερης κρέπας της πόλης, ο δρόμος μας έβγαλε στα Νότια Προάστια, όπου από το περασμένο καλοκαίρι οι Γλυφαδιώτες (και όχι μόνο) βρήκαν το νέο στέκι τους.
Στην Άνω Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην οδό Γούναρη 23, άνοιξε το δίδυμο αδελφάκι του φημισμένου «Ζάχαρη και Αλάτι» των Χανίων.