shutterstock
shutterstock
EYESHADOW

Η πασπαρτού σκιά που αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας -Όποιο και αν είναι αυτό


Το γυναικείο νεσεσέρ είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Πολλές φορές αγοράζουμε καλλυντικά και ξεχνάμε να τα χρησιμοποιήσουμε ή μπορεί να αγοράσουμε μία παλέτα για να χρησιμοποιήσουμε ένα συγκεκριμένο χρώμα και τα υπόλοιπα να είναι άθικτα.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να βγάλουμε από το νεσεσέρ και να χρησιμοποιούμε ακόμα και στην καθημερινότητά μας ένα συγκεκριμένο χρώμα σκιάς.

Είμαι σίγουρη λοιπόν ότι όλες την έχουμε στο νεσεσέρ μας. Μία σκιά που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, ανοιχτές και σκούρες, ενώ αναδεικνύει από τα πιο ανοιχτόχρωμα, μέχρι τα πιο σκουρόχρωμα μάτια.

Όσο για τον τρόπο εφαρμογής είναι ο πιο απλός που μπορείτε να φανταστείτε. Συνεχίστε παρακάτω για να ανακαλύψετε ποια σκιά επιλέγουμε, πώς την εφαρμόζουμε αλλά και σε ποιες παλέτες μπορείτε να τη βρείτε.

Ο λόγος για την ανοιχτή, burgundy σκιά. Αν νομίζετε ότι αυτό το χρώμα πρωταγωνιστεί μόνο στα χείλη, κάνετε λάθος. Είναι ιδανικό για το μακιγιάζ των ματιών.

Αρκεί να καλύψουμε το κινητό βλέφαρο και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων-αν θέλουμε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα- με μία σκιά σε ανοιχτή, burgundy απόχρωση.
 

MAC, Burgundy Times Nine
MAC, Burgundy Times Nine

Μπορεί να σταθεί μόνη της, δε χρειάζεται να τη συνδυάσουμε με άλλη απόχρωση. Ένα μακιγιάζ ματιών σε τέτοια απόχρωση δημιουργεί εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ αναδεικνύει το χρώμα των ματιών μας.
 

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Προσωπικά την επιλέγω ακόμα και για τα καθημερινά μου looks και τη συνδυάζω με bronzer στα ζυγωματικά και χείλη σε πιο απαλή, nude απόχρωση.

Αν θέλω πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μερικές γυαλάδες στα ζυγωματικά αλλά και στην εσωτερική κόγχη των ματιών μου είναι το μυστικό για glam, festive makeup look!
 

L'Oréal Paris, La Petite Mini Eyeshadow Palette, Maximalist
L'Oréal Paris, La Petite Mini Eyeshadow Palette, Maximalist