Re-Nutriv: To δικό μου μυστικό για νεανικό πρόσωπο σε μόλις 20 ημέρες | 0 bovary.gr
Re-Nutriv: To δικό μου μυστικό για νεανικό πρόσωπο σε μόλις 20 ημέρες | 0 bovary.gr
ESTÉE LAUDER

Re-Nutriv: To δικό μου μυστικό για νεανικό πρόσωπο σε μόλις 20 ημέρες


Ας το παραδεχθούμε. Στην τόσο ωραία φάση της ωριμότητας, αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο μιας γυναίκας όλα τα γέλια, οι χαρές, οι οδύνες, κάθε έκφραση και κάθε απορία.

Τα συναισθήματα που μάς καθορίζουν γίνονται γραμμές και οι γραμμές δίνουν τη θέση τους στις -αλλού απαλές, αλλού πιο έντονες- ρυτίδες. 

Μια υπέροχη ζωή, δεκάδες φίλους, μια απαιτητική δουλειά, και μια όμορφη οικογένεια μετά, η φροντίδα της επιδερμίδας γίνεται πιο επιτακτική. Και το στοίχημα δεν είναι πώς θα κερδίσεις ξανά την νεότητα, αλλά πώς θα διατηρήσεις τον πιο όμορφο εαυτό σου σε κάθε ηλικία.

Ως μια γυναίκα που καθημερινά έρχομαι σε επαφή με δεκάδες άλλες ώριμες γυναίκες, αντιλαμβάνομαι αμέσως την ανάγκη του δέρματος για κάτι περισσότερο από μια απλή ενυδάτωση. Για ένα μαγικό καθημερινό άγγιγμα, που θα χαρίσει αυτοπεποίθηση.

Το δικό μου μυστικό για αυτοπεποίθηση, είναι ένα σμιλεμένο περίγραμμα και μια πιο νεανική όψη προσώπου. Και μετρά εξήντα χρόνια ζωής. Είναι αυτό το μυστικό που μου ανοίγει καθημερινά την πόρτα στον κόσμο της απόλυτης ομορφιάς. 

Φυσικά μιλάω για την Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme Rich, της Estée Lauder. Την κρέμα που όσοι γνωρίζουν αποκαλούν «χρυσωρυχείο ομορφιάς». Αυτή η αφρόκρεμα των κρεμών είναι η βελτιωμένη έκδοση της Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy, της κρέμας που λάνσαρε για πρώτη φορά η Estée Lauder το 1956 και έχουν εμπιστευτεί οι πιο λαμπερές γυναίκες στον πλανήτη. Η πλούσια σύνθεσή της, η πολυτελής συσκευασία, η μοναδική αίσθηση στο δέρμα είναι η επιτομή του luxury skincare. 

Οι επιστήμονες της Re-Nutriv, αφού μελέτησαν τις ανάγκες της γυναικείας επιδερμίδας, εντόπισαν αυτό ακριβώς που χρειάζεται για επιβραδύνουν τη γήρανσή της. Την τρούφα Black Diamond, ένα μαγικό συστατικό και σύμμαχο της νεανικής επιδερμίδας. Αφού απομόνωσαν τη σπάνια δύναμή του, μεταμόρφωσαν αυτόν τον μοναδικό θησαυρού της φύσης σε ένα εκχύλισμα που αποτελεί και την καρδιά της Re-Nutriv Ultimate Diamond. 

 

Η ΤΡΟΥΦΑ BLACK DIAMOND

Αυτός ο σπάνιος θησαυρός που ονομάζεται τρούφα μαύρο διαμάντι και είναι καλά κρυμμένος μέσα στη γη, συλλέγεται στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Η συγκομιδή της είναι μια χρονοβόρα και αρκετά κοπιαστική διαδικασία.

Οι καλλιεργητές με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ανιχνεύουν το μαύρο διαμάνι και με ειδικά εργαλεία, ώστε να μην το καταστρέψουν, το φέρνουν στην επιφάνεια.  Σε δύο εβδομάδες, η τρούφα Black Diamond θα φτάσει στο εργαστήρι των Καννών, όπου από περίπου 10 κιλά, θα εκχυλιστεί μόνο ένα κιλό αγνού συστατικού. 

Τα αποτελέσματα της καθημερινής χρήσης της Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme Rich, αυτής της απαλής κρέμας που γίνεται ένα με το πρόσωπο, είναι θεαματικά.

Το πρόσωπο αποκτά ξανά τη χαμένη σφριγηλότητά του, η λάμψη των νεανικών χρόνων επανέρχεται και η γήρανση επιβραδύνεται θεαματικά. Η επιδερμίδα έχει πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και δίνει την αίσθηση ότι έχει αναζωογονηθεί από μέσα. 

Αυτό συμβαίνει γιατί η υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας αποκαθίσταται και αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να καταπολεμά τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων. Επιπλέον, ένας συνδυασμός εξευγενισμένου χρυσού 24Κ και άλλων αντι-ερεθιστικών παραγόντων συμβάλλει στην καταπράυνση του δέρματος και την απαλή του υφή. 

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ

Οι τεχνολογίες μακροζωίας των κυττάρων, που διαθέτει η Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme καθώς και η νέα Energy Creme Rich υποστηρίζουν μια τριάδα γονιδίων μακροζωίας που συμβάλλει στην ανανέωση και τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος.

Αυτή η φυσική ενεργοποίηση βοηθά στην επιβράδυνση της πρόωρης γήρανσης, συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου κατά 215%, μετά από 72 ώρες.

Η αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος, και η διατήρησή της είναι πλέον εύκολη υπόθεση. 


Μπορεί μια κρέμα να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο και να σου χαρίσει αυτοπεποίθηση; 

Αν είναι η  Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme Rich, ναι, μπορεί.