Συνταγή για γιαουρτοζελέ -Το υγιεινό και δροσιστικό γλυκό που γίνεται πανεύκολα
Ένα δροσερό γλυκό για τις ημέρες του καύσωνα επιβάλλεται και το γιαουρτοζελέ είναι η ιδανική λύση.
Όχι μόνο για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά και για όσους αγαπούν τις εύκολες συνταγές, το γιαουρτοζελέ, είναι το γλυκό έδεσμα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Δεν έχει ζάχαρη, θα χρειαστείτε μόνο 3 υλικά, το φακελάκι ζελέ, το γιαούρτι και το νερό και έπειτα, αφού τα αναμείξετε όλα μαζί θα είναι έτοιμο να το προσθέσετε στα μπολ σας.
Για να κάνετε το γλυκό σας λίγο ακόμη πιο γευστικό μπορείτε να προσθέσετε ψιλοκομμένα φρούτα της επιλογής σας και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
Η συνταγή είναι της διαιτολόγου/ διατροφολόγου, Δήμητρας Τσιγγελίδου.
Δείτε τη συνταγή για το γιαουρτοζελέ
- 1 φακελάκι ζελέ χωρίς ζάχαρη
- 200g γιαούρτι στραγγιστό 2%
- νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέτουμε ζεστό νερό (όση ποσότητα αναγράφεται στην συσκευασία), την σκόνη ζελέ και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις διαλυθεί καλά η σκόνη, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε και πάλι μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιόμορφο.
Προσθέτουμε κρύο νερό (όση ποσότητα αναγράφεται στην συσκευασία). Χωρίζουμε σε μπολάκια, βάζουμε στο ψυγείο και απολαμβάνουμε.