Η Σίντι Κράντοκαρ που έχασε 18 κιλά

Έχασε 18 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και μοιράζεται την viral συνταγή ζυμαρικών που την βοήθησε στην απώλεια βάρους

Στην δική της εμπειρία με την απώλεια βάρους αναφέρθηκε μία νεαρή κοπέλα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο TikTok.

Η Σίντι Κάντοκαρ., όπως είναι το όνομά της στα social media έχει περισσότερους από 15.000 ακόλουθους και μοιράζεται καθημερινά συμβουλές, tips και συνταγές με το κοινό της.

Πρόσφατα, η δημιουργός περιεχομένου με έδρα τις ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μοιράστηκε λεπτομέρειες για το πως κατάφερε να χάσει 18 κιλά, χωρίς να παραλείπει τα αγαπημένα της γεύματα.

Μάλιστα η ίδια έχει δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται πως ήταν πριν αδυνατίσει και πως αφού έχασε 18 κιλά, σε διάστημα περίπου 12 μηνών.

Φωτογραφία/TikTok

«Ο στόχος μου είναι να κάνω τα υγιεινά φαγητά νόστιμα», δήλωσε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγαπημένη της συνταγή με ζυμαρικά.

 Φωτογραφία/TikTok

Η Σίντι σημείωσε ότι ο στόχος είναι να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερη πρωτεΐνη από το συγκεκριμένο πιάτο και έδωσε τα βήματα για την viral συνταγή των ζυμαρικών η οποία περιέχει κιμά γαλοπούλας.

Ο κιμάς γαλοπούλας είναι άπαχος, χαμηλός σε θερμίδες και κορεσμένο λίπος με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και σε άλλα θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την υγεία και την ανάπτυξη του οργανισμού μας.

Η Σίντυ μιλώντας στο βίντεο αναφέρει: «Αρχικά σοτάρετε τον κιμά γαλοπούλας, με κρεμμύδια και σκόρδο κομμένα σε κύβους, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, έπειτα μια κουταλιά της σούπας.Έπειτα, προσθέτει μια κουταλιά της σούπας πάστα τσίλι. Στη συνέχεια ρίχνετε τα ζυμαρικά. Αφήστε να πάρει μια βράση, στη συνέχεια χαμηλώστε τη φωτιά για να σιγοβράσει και σκεπάστε για 10 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά. Όταν είναι έτοιμα προσθέστε τυρί κρέμα και ανακατέψτε και είναι έτοιμα, μπορείτε να σερβίρετε. Αν θέλετε προσθέστε τυρί και φρέσκο βασιλικό».

Η viral συνταγή των ζυμαρικών βήμα-βήμα

  • Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον κιμά γαλοπούλας
  • Προσθέστε αλάτι και πιπέρι
  • Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας πάστα τσίλι
  • Ρίξτε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά
  • Προσθέστε ζωμό κότας
  • Αφήστε να πάρει μια βράση,
  • Χαμηλώστε τη φωτιά και σκεπάστε με καπάκι για 10 λεπτά ή μέχρι τα ζυμαρικά να είναι έτοιμα
  • Βγάλτε το καπάκι, προσθέστε τυρί κρέμα, ανακατέψτε
  • Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκο ​​βασιλικό