Πίτσα

Με αυτό το απίθανο τρικ θα ξαναζεστάνεις τη χθεσινή πίτσα που περίσσεψε

Η πίτσα για κάποιους είναι πιο γευστική όταν την τρώνε την επόμενη ημέρα, κρύα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα λαχταριστό, τυρένιο κομμάτι πίτσας, ζεστό από το κουτί. Πώς μπορείς όμως να φας ό,τι περίσσεψε την επόμενη και να έχει την ίδια γεύση;

Σε μια αναζήτηση στο Instagram βγήκαμε ένα απίθανο τρικ όπου μπορείς να ζεστάνεις την χθεσινή πίτσα στο τηγάνι, χρησιμοποιώντας μόνο....δύο παγάκια. Ναι, σωστά διάβασες.

Το αντικολλητικό τηγάνι είναι μια καλή εναλλακτική λύση αντί για τον φούρνο. Το κρατάμε σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνουμε την πίτσα μέχρι οι άκρες της ζύμης να πάρουν λίγο χρώμα, περίπου για τρία λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε 2 παγάκια και σκεπάζουμε με καπάκι το τηγάνι για ένα λεπτό ή μέχρι να λιώσει ξανά το τυρί. Το νερό μετατρέπεται σε ατμό βοηθώντας να λιώσει το τυρί και να κάνει την πίτσα μας ξανά σαν φρέσκια.

Με αυτό το απίθανο τρικ θα ξαναζεστάνεις τη χθεσινή πίτσα που περίσσεψε

Αυτό που πρέπει να κάνεις για να ζεστάνεις την χθεσινή πίτσα είναι να πάρεις ένα κομμάτι από την κρύα πίτσα και να το βάλεις σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια, τοποθετείς ένα καπάκι και αφήνεις την πίτσα να ζεσταθεί για 2-3 λεπτά βάζοντας δύο παγάκια, μέχρι το καπάκι να γεμίσει με ατμό.

Η πίτσα σου θα γίνει έτσι ζεστή και λαχταριστή, όπως όταν την αγόρασες!

Δες το βίντεο: