Η Ελένη Πετρουλάκη εξομολογείται το μυστικό της για άμεση καύση λίπους
Η Ελένη Πετρουλάκη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram το μυστικό της για την καύση λίπους και την απώλεια βάρους.
Η γνωστή και επιτυχημένη γυμνάστρια συμβουλεύει συχνά τους θαυμαστές σε ζητήματα άσκησης και γυμναστικής μέσα από τους λογαριασμούς της στα κονωνικά δίκτυα, ενώ και η ίδια φροντίζει ιδιαίτερα το σώμα της και δεν παύει να εντυπωσιάζει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.
Στα 53 της, η Ελένη Πετρουλάκη όχι μόνο δεν κρύβει την ηλικία της, αποδεικνύει καθημερινά πως η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο, άλλωστε, στα posts της δείχνει πιο καλά από ποτέ και δίνει καθημερινά στις followers της κίνητρο και έμπνευση για να γυμναστούν και να φροντίσουν τον εαυτό τους.
Με την τελευταία της ανάρτηση θίγει ένα ζήτημα που απασχολεί μεγάλο ποσοσό ατόμων, που είτε αθλούνται είτε όχι, την καύση λίπους. Μάλιστα η συμβουλή που δίνει η Ελένη Πετρουλάκη μπορεί και να αποτελέσει το κλειδί για τους ακολούθους της που δυσκολεύονταν ως τώρα να βρουν τον τρόπο για να πετύχουν την απώλεια βάρους.
Το μυστικό της Ελένης Πετρουλάκη για την καύση λιπους
«Εάν έχεις ποσοστό λίπους πάνω από το φυσιολογικό αυτό που σου προτείνω είναι να κάνεις άσκηση το πρωί!», έγραψε στην ανάρτησή της η γυμνάστρια.

Εκτός από την αγάπη της για την γυμναστική, η οποία αποτελεί και την επαγγελματική της ιδιότητα, η Ελένη Πετρουλάκη είναι υπέρμαχος και της υγιεινής διατροφής, και συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές τα υγιεινά πιάτα που ετοιάζει.
Μέσα από ένα βίντεο στο Instagram μοιράστηεκε πρόσφατα τον τρόπο που ετοιμάζει το ιδανικό πρωινό, το οποίο είναι νόστιμο και υγιεινό.
Η επιλογή της είναι ένα θρεπτικό μπολ με βάση το γιαούρτι, εμπλουτισμένο με φρούτα, ξηρούς καρπούς και super foods.
Για την παρασκευή του, η Ελένη Πετρουλάκη χρησιμοποιεί γιαούρτι χαμηλών λιπαρών ή χωρίς λακτόζη, το οποίο τοποθετεί στη βάση του μπολ. Στη συνέχεια, δημιουργεί μια εντυπωσιακή και ισορροπημένη σύνθεση στην επιφάνεια. Προσθέτει φρούτα του δάσους, ρόδι, σταφίδες και αμύγδαλα, ενώ ολοκληρώνει με δημητριακά και μια κουταλιά μέλι για έξτρα γεύση και ενέργεια.
Η παρουσίαση του πρωινού είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς κάθε συστατικό τοποθετείται με τάξη σε σειρές, δημιουργώντας ένα οπτικά ελκυστικό αποτέλεσμα.
Αυτό το θρεπτικό γεύμα είναι πλούσιο σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά, προσφέροντας την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσει δυναμικά η ημέρα.
Με απλά υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, η συνταγή της Ελένης Πετρουλάκη αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν υγεία και γεύση στο πρωινό τους.
Το γιαούρτι αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου, που είναι απαραίτητα για την ενέργεια και την υγεία των οστών, ενώ τα φρούτα του δάσους και το ρόδι είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά.
Παράλληλα οι σταφίδες και το μέλι παρέχουν φυσικά σάκχαρα για άμεση ενέργεια, ενώ τα αμύγδαλα και τα δημητριακά προσφέρουν φυτικές ίνες και καλά λιπαρά, διατηρώντας το αίσθημα κορεσμού για περισσότερες ώρες. Ο συνδυασμός πρωτεϊνών, φυτικών ινών, καλών λιπαρών και φυσικών σακχάρων δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο πρωινό που καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες.