Εύκολη πιπερόπιτα χωρίς φύλλο -Το ιδανικό καθημερινό σνακ
Η πιπερόπιτα είναι ιδανική για τα ταπεράκια γραφείου αφού είναι χορταστική και ιδιαίτερα νόστιμη.
Για τη συγκεκριμένη συνταγή δεν θα χρειαστείτε φύλλο, μόνο λίγο αλεύρι βρώμης, κάτι που την καθιστά όχι μόνο υγιεινή αλλά και νόστιμη.
Για να φτιάξετε την πιπερόπιτα θα χρειαστείτε 6 βασικά υλικά, θα ανακατέψετε όλα τα υλικά μαζί και θα τα βάλετε στο ταψί σας για περίπου μισή ώρα.
Μόλις είναι έτοιμη, εκτός από το ότι θα μοσχοβολήσει το σπίτι, μικροί και μεγάλοι δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην τέλεια γεύση της.
Πιπερόπιτα χωρίς φύλλο
Υλικά
- 5 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ή δύο μικρά ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 120 γρ. αλεύρι βρώμης
- 65 γρ. corn flour
- 240 ml νερό
- πιπέρι
- αλάτι
- φέτα (αν θέλετε)
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο τις πιπεριές και τα κρεμμύδια και μετά από 10 λεπτά τα αποσύρουμε.
Στο μεταξύ σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά για το κουρκούτι, δηλαδή το αλεύρι βρώμης, το corn flour, το νερό, το ελαιόλαδο, αλάτι και κόκκινο ή μαύρο πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές και τα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αν θέλουμε και φέτα.
Μεταφέρουμε σε λαδωμένο ταψάκι και ήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά.