Συνταγή για μους φέτας

Δροσερή και νόστιμη μους φέτας, έτοιμη σε 5 λεπτά

Μια απίθανη και βελούδινη μους φέτας θα γίνει το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε τραπέζι.

Σε ένα τραπέζι έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε πρωταγωνιστές τα κυρίως πιάτα. Αυτά μπορεί να είναι τα κρέατα, τα ζυμαρικά ή κάποια vegan επιλογή. Άλλοι ίσως να θεωρούν τις σαλάτες, καθώς βρίσκονται κυρίως στο κέντρο του τραπεζιού. Ωστόσο, υπάρχουν και τα εδέσματα, τα οποία μπορεί στην αρχή να μην τους δώσει κανείς μεγάλη σημασία, ωστόσο, έχουν την ικανότητα να απογειώσουν το γεύμα!

Ποια είναι αυτά; Τα ντιπ, σε οποιαδήποτε μορφή. Έχουν την «κρυφή» δύναμη να συμπληρώνουν ιδανικά κάθε είδους τραπέζι, από το εορταστικό μέχρι και το πιο απλό.

Δοκιμάσαμε την παρακάτω συνταγή του Γιώργου Τσούλη για αλμυρή και πεντανόστιμη μους φέτας, η οποία γίνεται σε 5 λεπτά και θα σας ξετρελάνει.

ΥΛΙΚΑ:

  • 300 γρ. φέτα
  • 100 ml γάλα, πλήρες
  • 50 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
  • Παξιμάδια, για το σερβίρισμα
  • Ντοματίνια, κομμένα στη μέση για το σερβίρισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αδειάζουμε σε ένα multi όλα τα υλικά και τα χτυπάμε, μέχρι να προκύψει ένα λείο, κρεμώδες μείγμα.

Ύστερα, σερβίρουμε τη μους πάνω σε παξιμάδια μαζί με ντοματίνια.