Καρμπονάρα

Η πανεύκολη συνταγή για καρμπονάρα που ανακάλυψε μια μητέρα σε συσκευασία -Το λαχταριστό αποτέλεσμα

Μια μητέρα ανακάλυψε μια πολύ οικονομική αλλά πεντανόστιμη συνταγή για καρμπονάρα στο πίσω μέρος μιας συσκευασίας μπέικον!

Η Liz μοιράστηκε στο Facebook την απίθανη «ανακάλυψή» της με το αποτέλεσμα να είναι σούπερ λαχταριστό, όπως είπε η ίδια!

«Μου πήρε μόλις 25 λεπτά για να το φτιάξω», τόνισε.

Πολλές συσκευασίες τροφίμων έχουν συνταγές στο πίσω μέρος τους, ωστόσο, τις περισσότερες φορές τις αγνοούμε.

Ωστόσο, η μητέρα έδωσε μια ευκαιρία στην πανεύκολη συνταγή για καρμπονάρα και δικαιώθηκε!

Τα υλικά που χρησιμοποίησε είναι απλά και οικονομικά, καθώς τα βρίσκεις παντού.

Τις κόστισε μόλις 11 δολάρια να τα ψωνίσει όλα και έφτιαξε 4 μερίδες.

Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις κι εσύ την εύκολη και οικονομική συνταγή:

Καρμπονάρα

ΥΛΙΚΑ

1 σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη

500 γρ. ζυμαρικά φετουτσίνι

250 γρ. μπέικον κομμένο σε κύβους

2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα

5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

¾ της κούπας κρέμα γάλακτος

Αλάτι, πιπέρι

1/3 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα

2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός, κομμένος

Φρέσκος μαϊντανός για το γαρνίρισμα

συνταγή καρμπονάρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα φετουτσίνι σε κατσαρόλα με νερό για 5 λεπτά.

Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε για 2-3 λεπτά το κομμένο μπέικον και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.

Χτυπάμε μαζί τα αυγά και την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την παρμεζάνα ανακατεύοντας.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε σε μια ζεστή κατσαρόλα. Προσθέτουμε το μείγμα του αυγού και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε ελαφρώς τα ζυμαρικά.

Σερβίρουμε αμέσως με φρέσκα φύλλα μαϊντανού.

Συνταγή: Bacon Don

Καλή όρεξη!