Το μυστικό για να ψιλοκόψεις το κρεμμύδι σε λίγες κινήσεις -Το viral τρικ
Το κρεμμύδι είναι ένα αγαπημένο συστατικό που κυριαρχεί στην ελληνική κουζίνα εμπλουτίζοντας τη γεύση των περισσότερων παραδοσιακά πιάτα.
Ωστόσο, όσο κι αν λατρεύουμε τη γλύκα του, το κρεμμύδι είναι ένα υλικό που τείνει να μας ταλαιπωρεί και η κοπή του είναι σίγουρα η δραστηριότητα στην κουζίνα που ο καθένας μας ελπίζει να αποφύγει.
Για να σας βοηθήσουμε να σώσετε τα δάκρυα σας, εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε μια τεχνική κοπής που θα σας λύσει τα χέρια.
Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το μυστικό τρικ για να ταλαιπωρηθείτε όσο το δυνατόν λιγότερο κατά την κοπή του ωμού κρεμμυδιού είναι να κόψετε οριζοντίως μόνο το κοτσάνι του αλλά όχι την κεφαλή από την πλευρά της ρίζας.
Εν συνεχεία, τοποθετείτε το κρεμμύδι στο ξύλο κοπής με τη ρίζα στραμμένη προς τα πάνω και ξεκινώντας από την κεφαλή κατευθύνετε το μαχαίρι προς τα κάτω χαράζοντας το κρεμμύδι με φλίδες σε σχήμα μισοφέγγαρου.
Αφού χαράξετε ολόκληρη την επιφάνεια, γυρνάτε το κρεμμύδι στο πλάι και κόβετε κάθετα για να το ψιλοκόψετε.