Εύκολα μπισκότα κανέλας -Τραγανά και νόστιμα, με 4 μόνο υλικά
Υπάρχει κάτι πιο λαχταριστό για τον καφέ από μερικά μπισκότα κανέλας;
Τα μπισκότα είναι πάντα μια καλή επιλογή για τις στιγμές που θέλουμε μια λιχουδιά.
Αυτά τα μπισκότα που σου προτείνουμε να τα φτιάξεις έχουν πλούσια γεύση και τα αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Με εύκολη εκτέλεση και χωρίς παίδεμα, η σημερινή συνταγή για μπισκοτάκια κανέλας είναι ό,τι πρέπει για το Σαββατοκύριακο που θέλουμε να φάμε κάτι γλυκό.
Θα χρειαστείτε μόνο 4 υλικά.
Μπισκοτάκια κανέλας
Υλικά
- μισό κιλό αλεύρι γ.ο.χ
- 100 γρ. ζάχαρη
- 250 γρ. βούτυρο
- 4 κ.γλ. Κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος βάζουμε το βούτυρο αφού έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη. Μόλις ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε την κανέλα και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνουν ένα.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια αφράτη ζύμη. Αφού ομογενοποιηθούν τα υλικά, πλάθουμε σε μικρές μπουκίτσες.
Βάζουμε τα μπισκότα μας σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-12 λεπτά στους 180 c.