Fresh Line
Fresh Line
FRESH LINE

Η Fresh Line παρουσιάζει τη νέα σειρά για βαμμένα μαλλιά, Πορφύρα


Η νέα, ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Πορφύρα σχεδιάστηκε ειδικά για τις εξειδικευμένες ανάγκες των βαμμένων μαλλιών που ταλαιπωρούνται από τις βαφές και τη θερμότητα. Η Πορφύρα περιέχει στο σύνολο 12 κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά που προστατεύουν και ενυδατώνουν την τρίχα, μειώνουν το φριζάρισμα και διατηρούν ένα λαμπερό, ζωντανό και υγιές χρώμα στα μαλλιά. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, μάσκα θεραπείας και ένα πολυλειτουργικό ξηρό λάδι.

Η συνταγή της σειράς Πορφύρα: εκχύλισμα από φύκι Πορφύρα, Λάδι Αβησσυνίας, Λάδι Roucou, Λάδι Φραγκοσυκιάς, Κινόα, σύμπλεγμα με Πρωτεΐνη Μπιζελιού & Ρόδο της Ιεριχούς


Το σαμπουάν προστασίας χρώματος εμπλουτίζεται με κλινικά αποδεδειγμένη Κινόα που βοηθά στη διατήρηση του χρώματος & βελτιώνει τη δυνατότητα απορρόφησής του από την τρίχα. Βοηθά τις χρωστικές ουσίες να κλειδώνουν στην τρίχα για πιο έντονο και ζωηρό χρώμα.

Η μαλακτική κρέμα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικό έλαιο Φραγκοσυκιάς που ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει προστασία από την UV ακτινοβολία. Το καινοτόμο σύμπλεγμα πρωτεΐνης Μπιζελιού και Ρόδου Ιεριχούς προσφέρει μακροχρόνια προστασία από τις επιθετικές βαφές μαλλιών, το οξυζενέ και τις ελεύθερες ρίζες ενώ θωρακίζει την τρίχα.

Η μάσκα μαλλιών με λάδι Αβησσυνίας θρέφει, λειαίνει και ενδυναμώνει την τρίχα. Είναι εμπλουτισμένη με Vegan μικρό-πρωτεΐνες που προσφέρουν διπλή δράση, αναδομούν τα μαλλιά εσωτερικά ενώ προστατεύουν εξωτερικά από τις φθορές της UV ακτινοβολίας.

 

Το λεπτόρρευστο ξηρό λάδι λάμψης και θερμοπροστασίας με έλαιο Καμέλιας αναζωογονεί άμεσα τα άτονα, ξηρά ή φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ διατηρεί λαμπερό το χρώμα τους. Παρέχει προστασία από τη θερμότητα και αποτρέπει τις φθορές από τη χρήση σεσουάρ, σίδερου μαλλιών κλπ.

Με πολλαπλή χρήση:

  • Για θερμοπροστασία: Πριν από το πιστολάκι, τη χρήση σίδερου για τα μαλλιά και την έκθεση στον ήλιο.
  • Για ενυδάτωση: Πριν το βούρτσισμα για εύκολο ξεμπέρδεμα ή μετά το λούσιμο με μερικές σταγόνες σε υγρά ή στεγνά μαλλιά.
  • Anti-frizz: Για πειθαρχεία των άκρων και για ένα τελικό φινίρισμα.