shutterstock
shutterstock
LIVING CORAL

Επιλέγουμε το χρώμα της Pantone για το 2019 στο beauty look


Μετά το Rose Quartz του 2016, το Greenery του 2017 και το Ultra Violet του 2018, το 2019 θα επικρατήσει το «Living Coral», ένα χρώμα που ταιριάζει ιδανικά στο beauty look μας.

Μπορούμε να το επιλέξουμε για το μακιγιάζ στα χείλη, στα ζυγωματικά αλλά και στα μάτια, για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ, χειμώνα και καλοκαίρι. 

Είναι ένα χρώμα φωτεινό, ηλιόλουστο, ροζ-πορτοκαλί και η ονομασία του είναι Living Coral. Η Pantone το περιγράφει ως μια κινούμενη και ζωντανή κοραλλένια χροιά με χρυσή απόχρωση που ενδυναμώνει και ζωντανεύει με μια μαλακότερη άκρη. Το συγκεκριμένο χρώμα σε αντίθεση με το ελαφρώς προκλητικό Ultraviolet του περασμένου έτους, είναι ιδανικό να ενσωματωθεί στο τσαντάκι του  μακιγιάζ μας. Στα ζυγωματικά χαρίζει ζεστασιά, στα νύχια ένα ποπ χρώμα και στα χείλη μια τολμηρή εναλλακτική λύση στο κλασικό κόκκινο.

Και γιατί να περιμένουμε μέχρι το 2019;

Περιηγηθείτε στις εικόνες που ακολουθούν και βάλτε το living coral στο beauty look σας από σήμερα κι όλας!

Μανικιούρ/Πεντικιούρ

Αποτελεί αγαπημένη επιλογή κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο το κοραλί είναι ιδανικό χρώμα ακόμα και για το χειμώνα, καθώς δημιουργεί αντίθεση με τη λευκή επιδερμίδα που διαθέτουμε. Ταιριάζει απόλυτα σε σταρένιες επιδερμίδες αλλά και στις λευκές. Αν το επιλέξετε για το πεντικιούρ σας είναι δεδομένο ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με ένα μοντέρνο και sexy πέδιλο. 
Για να κάνετε τη διαφορά σας προτείνουμε να το επιλέξετε ακόμα και για τις εορταστικές σας εμφανίσεις!

shutterstock
shutterstock

Μακιγιάζ-Ζυγωματικά

Είναι αναμφισβήτητα η απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών τους. Το κοραλί στα ζυγωματικά δίνει το χρώμα της υγείας όπως συνηθίζουμε να λέμε. Συνδυάζεται άψογα με κοψίματα σε καφέ φυσική απόχρωση, ενώ με διακριτικές γυαλάδες γίνεται ακόμη πιο ζωηρό, πιο λαμπερό.
Είναι το ρουζ που δεν πρέπει να λείπει από το γυναικείο νεσεσέρ.

shutterstock
shutterstock

Μακιγιάζ-Χείλη

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει στα καλλυντικά της ένα lip gloss σε κοραλί απόχρωση. Είναι το αγαπημένο χρώμα για χείλη στο νυφικό μακιγιάζ, αλλά και στις γυναίκες που θέλουν για την καθημερινότητά τους ένα απαλό, λαμπερό makeup look. 
Το lip gloss έχει επιστρέψει δυναμικά και αποτελεί top trend, γι αυτό και εμείς δεν έχουμε παρά να επενδύσουμε σε ένα κοραλί προϊόν και να το έχουμε πάντα στην τσάντα μας για να χαρίζουμε fresh and healthy look στο μακιγιάζ μας.

shutterstock
shutterstock

Μακιγιάζ-Μάτια

Είναι κάτι που ίσως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ο λόγος για την κοραλί σκιά στο κινητό βλέφαρο. Και όμως η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για ένα girly chic look, ενώ αν συνδυαστεί με καφέ σκιά στη γωνία δημιουργεί ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.
Για τις γιορτές μπορούμε να επιλέξουμε κοραλί σκιά με glitter για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Την εφαρμόζουμε στο κινητό βλέφαρο, τονίζουμε βλεφαρίδες με μάσκαρα και έχουμε το τέλειο makeup look.

shutterstock
shutterstock