Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου. Φωτογραφία: Shutterstock
Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου. Φωτογραφία: Shutterstock
WANDALS

Φαινόμενο «wandals» -Τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα φοριούνται με γυμνά πόδια


Οι fashion editors, οι σχεδιαστές και οι στιλίστες δεν φημίζονται για την πρακτική τους προσέγγιση στο ντύσιμο.

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το formal και βραδινό ντύσιμο.

Εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η μόδα επιβάλλει glam και εντυπωσιακά λουκ, όμως μας αφήνει εκτεθειμένες στο κρύο. Από την Σκανδιναβία στην Νέα Υόρκη και από το Λονδίνο στο Μιλάνο, τα κορίτσια της μόδας γιορτάζουν με τα πιο λαμπερά φορέματα, χωρίς όμως να φορούν καλσόν ή μπότες.

Αντίθετα φορούν τα πιο stylish ψηλοτάκουνα πέδιλα με γυμνά πόδια ή κοντές κάλτσες. Μία τάση που διχάζει και από πολλές γυναίκες είναι «όχι».

Οι συντάκτριες μόδας του WWW μιλούν για την τάση των «wandals», που προκύπτει από το winter sandals. Το στιλ θυμίζει πολύ την Carrie Bradshaw, όμως ας είμαστε ρεαλίστριες και να μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν φανταστικό χαρακτήρα.

Αν λοιπόν είστε έτοιμες να πάτε κι εσείς με ταξί στα καλέσματα των γιορτών μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Σίγουρα δεν είναι κατάλληλα για πολλές ώρες ορθοστασίας και αναμονή στην στάση του λεωφορείου.

Επιπλέον το nude καλσόν είναι απαγορευτικό, καθώς είναι δύσκολο να βρεις την τέλεια απόχρωση που δεν γυαλίζει. Έτσι τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται κακής ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα αντιαισθητικό.

Ένα λεπτό μαύρο καλσόν είναι μία πιο κομψή επιλογή μέσα από τα πέδιλα σας.

Τα παπούτσια αυτά φαίνονται τρομερά κομψά και αισθησιακά, αφού αποκαλύπτουν και αναδεικνύουν τα γυναικεία πόδια. Πρέπει να παραδεχτούμε πως κοιτάζοντας τα θέλουμε να προσθέσουμε μερικά νέα ζευγάρια στην συλλογή μας.

Τα νέα σχέδια έρχονται στις πιο πρωτότυπες αποχρώσεις και με ιδιαίτερα στολίδια. Δείτε πως τα φορούν τα It Girls και αν θέλετε δοκιμάστε τα.