BURBERRY
BURBERRY
BURBERRY-WESTWOOD

Η limited edition συλλογή των Burberry και Vivienne Westwood αποκαλύφθηκε και ροκάρει


Ο oίκος Burberry και η Vivienne Westwood παρουσίασαν την συλλεκτική, limited edition συλλογή που γιορτάζει το βρετανικό στιλ.

Όλα αυτά με μια καμπάνια με εκλεκτό cast μεταξύ των οποίων η Kate Moss και η ίδια η Westwood.

Η συνεργασία μεταξύ των iconic βρετανικών οίκων η οποία ανακοινώθηκε τον Ιούλιο, είναι εμπνευσμένη από τις πιο γνωστές συλλογές της Westwood, που επαναπροσδιορίζονται τώρα μέσα από τα vintage καρό του Burberry.

Κλασικά σταυρωτά jacket, μίνι kilt με λεπτομέρεια από δέρμα, lace up πλατφόρμες, μάλλινοι μπερέδες και καρφίτσες με έξυπνα σλόγκαν.

Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το είδωλο της σκηνής της punk της δεκαετίας του '70. Η συλλογή είναι η πρώτη συνεργασία του Burberry υπό τον Riccardo Tisci, τον νεοδιορισμένο chief creative officer, και είναι τώρα διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα Burberry παγκοσμίως.

H καμπάνια έγινε στο Λονδίνο από τον φωτογράφο David Sims.
Η συνεργασία θα υποστηρίξει τη φιλανθρωπική οργάνωση Cool Earth, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία συνεργάζεται με κοινότητες για τα τροπικά δάση, προκειμένου να σταματήσει η αποψίλωση των δασών και να περιοριστούν οι επιπτώσεις της στην αλλαγή του κλίματος.

Το oversized T-shirt της συλλογής είναι αφιερωμένο στον σκοπό αυτό και διαθέτει ένα χειρόγραφο μήνυμα από την Westwood.

Ο Tisci δήλωσε πολύ χαρούμενος «η Vivienne Westwood ήταν μία από τις πρώτες σχεδιάστριες που με έκανε να ονειρευτώ να γίνω ο ίδιος σχεδιαστής και όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά στον Burberry, ήξερα ότι θα ήταν η τέλεια ευκαιρία να την προσεγγίσουμε να κάνει κάτι», είπε.

Δείτε τις φωτογραφίες της καμπάνιας.