Ap
Ap
MARC JACOBS

The Marc Jacobs -O Marc Jacobs ανακοινώνει την ίδρυση του νέου affordable brand


Όταν ο Marc Jacobs διέκοψε την πιο προσιτή γραμμή Marc by Marc Jacobs το 2015, fashion editors και αγοραστές απογοητεύτηκαν.

Όχι μόνο επειδή οι συλλογές είχαν την signature αισθητική και το DNA του οίκου, αλλά και επειδή ήταν προσβάσιμες σε ένα ευρύτερο κοινό με μικρότερο κόστος.

Ενώ το Marc By Marc Jacobs, όπως το γνωρίζαμε, δεν φαίνεται να επιστρέφει σύντομα, ο οίκος ανακοινώνει ένα νέο θυγατρικό και πιο οικονομικό brand.

To WWD ανέφερε ότι ο Marc Jacobs εγκαινιάζει ένα νέο label με πιο προσιτές τιμές, το οποίο θα παρουσιαστεί με την συλλογή pre fall 2019. Η γραμμή ονομάζεται The Marc Jacobs.

H νέα πρωτοβουλία φαίνεται ότι ανήκει στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Eric Marechalle, ο οποίος εντάχθηκε στον Marc Jacobs από τον οίκο Kenzo τον Ιούλιο του 2017.

O ίδιος ο σχεδιαστής μοιράστηκε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από την καμπάνια για το επόμενο φθινόπωρο, σημειώνοντας ότι διέρρευσε. Από ό,τι φαίνεται η συλλογή θα περιλαμβάνει κομμάτια όπως πολύχρωμα πουλόβερ ράγκμπι, φαρδιά παντελόνια και αξεσουάρ.

Επιπλέον, μας ενημερώνει ενθουσιασμένος, ότι πρόκειται απλά για μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν και ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι φανταστικό και φρέσκο.

 

 

 

Εν αναμονή λοιπόν για τον ανανεωμένο Marc Jacobs. Θα καταφέρει άραγε να εισβάλει στην γκαρνταρόμπα των influencers και να ανταγωνιστεί τα άλλα μεγάλα ονόματα της μόδας;