Joel C Ryan/Ap
Joel C Ryan/Ap
07|11|2018 13:18
SHARE
GWYNETH PALTROW

Tα νυφικά φορέματα της Gwyneth Paltrow ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο- Μίνιμαλ και κομψή νύφη


Τον Σεπτέμβριο, η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk παντρεύτηκαν και ο γάμος τους ήταν μαγικός.

Ο γάμος τελέστηκε στην πίσω αυλή του σπιτιού της Gwyneth Paltrow στο Χάμπτον και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις με κομψές, ρουστίκ πινελιές: με μπουκέτα άγριων λουλουδιών, κεριά και φυτά σε κεραμικά κασπό ως διακόσμηση.

Η Paltrow εντυπωσίασε με τα νυφικά της look που επιβεβαίωσαν αυτό που ήδη έχουμε αντιληφθεί: ότι δηλαδή είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες του star system. 

Το νυφικό φόρεμά της ήταν από τον οίκο Valentino, με αρκετές στρώσεις από τούλι, κεντήματα από δαντέλα κι ένα υπέροχο, μακρύ βέλο.

Ωστόσο, η νύφη, μέσω του site της, μοιράστηκε φωτογραφίες από το γάμο κι αποκάλυψε το δεύτερο νυφικό look που ήταν πολύ πιο μοντέρνο σε σχέση με το κλασικό και vintage Valentino.

 

 

Για το πάρτι του γάμου της, η ηθοποιός επέλεξε romper από τον οίκο Stella McCartney.

Στη φωτογραφία φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει σε ξέφρενους ρυθμούς φορώντας κοντή ολόσωμη φόρμα με κάπα σε λευκό.

Με 80s αισθητική όπως γράφει και η ίδια στη λεζάντα.

Η κάπα έφτανε μέχρι χαμηλά στους μηρούς και δημιουργούσε ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικό εφέ, ενώ το κομμάτι μπορεί να φορεθεί σε κάθε πάρτι της σεζόν!

Και τα δύο look της μάς ενθουσίασαν.

 

 

Η απλότητα και η κομψότητα των δύο ρούχων, τής χάρισαν επάξια τον τίτλο της πιο στιλάτης (και αγαπημένης μας) νύφης στη βιομηχανίας του σινεμά.

goop.com
goop.com