Shutterstock
Shutterstock
LOW COST ΜΠΟΤΑΚΙΑ

Αυτά τα δερμάτινα low cost μποτάκια από τα Bershka έχουν λίστα αναμονής -Και όχι άδικα


Η θερμοκρασία ολοένα πέφτει και η εμφάνισή μας δεν μπορεί παρά να προσαρμοστεί στις τρέχουσες καιρικές συνθήκες που προστάζουν ζεστά outfits. 

Eνα κομψό πανώφορι είναι ένα από τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για να νιώθουμε σιγουριά για τις all day εμφανίσεις μας. Ενα ζευγάρι μποτάκια είναι εξίσου απαραίτητο.

Μποτάκια για κάθε μέρα με σχέδιο κλασικό αλλά και in fashion.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι καουμπόικες μπότες που έκαναν επιστροφή την περασμένη χρονιά και φέτος αποτελούν μια από τις τοπ τάσεις της σεζόν.

Για πολλές γυναίκες είναι τολμηρά ίσως και υπερβολικά. Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι βρήκαμε τα πιο απλά και κομψά καουμπόικα μποτάκια από δέρμα; Aν πιστεύετε ότι θα κοστίσουν μια περιουσία κάνετε λάθος.

Τα μποτάκια από τα Bershka είναι φτιαγμένα από δέρμα και είναι low cost. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που έχουν μια μεγάλη λίστα αναμονής.

Με διακριτικά σχέδια στις ραφές και χαμηλό τακούνι, είναι ιδανικά για να υιοθετήσετε την τάση χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά.

Φορέστε τα όπως οι fashionista στο Instagram. Mε ίσια γραμμή τζιν αλλά και μίνι φούστες. Με τα αγαπημένα σας πλεκτά πουλόβερ αλλά και oversized πουκάμισα.

Το στιλ τους μοντέρνο, ανατρεπτικό, διαφορετικό. Tα μποτάκια από τα Bershka κοστίζουν 55 ευρώ και θα τα βρείτε εδώ.

Ανακαλύψτε τα affordable μποτάκια για το φθινόπωρο!