@thestylestalkercom
@thestylestalkercom
ΗΙGH TECH ΦΟΡΕΜΑ

Aυτό το high tech μαύρο φόρεμα έχει τεχνολογία που κολακεύει κάθε σωματότυπο και γίνεται viral


Το LBD είναι ένα από τα πιο βασικά και διαχρονικά κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Όλες έχουμε ένα μικρό μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα μας που το φοράμε σε κάθε επίσημο κάλεσμα και μας βγάζει από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Ετσι, όταν ακούσαμε γι' αυτό το high tech φόρεμα των 200 ευρώ που κολακεύει κάθε σιλουέτα και σωματότυπο, μας τράβηξε το ενδιαφέρον.

«Το πιο κολακευτικό φόρεμα που έγινε ποτέ» -όπως το αποκαλούν πολλοί-, σύμφωνα με τους σχεδιαστές, κατασκευάστηκε ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται σε σώμα και μέγεθος.

To υπογράφει το βρετανικό brand Hope και φέρει μοναδικό σχεδιασμό από lycra eurojersey.

Το εφαρμοστό ύφασμα χρησιμοποιείται συνήθως σε αθλητικά ρούχα και οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 από το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της M&S Nayna McIntosh - ισχυρίζονται ότι το σκληρό υλικό μπορεί να εξομαλύνει, να στηρίζει και να τυλίγει εκείνη που το φορά στα σωστά σημεία.

Ονομάστηκε «Power foundation bodycon dress», και η δημοτικότητά του έγκειται στον έξυπνο σχεδιασμό του - τα μανίκια από μαύρη διαφάνεια είναι το μοναδικό στολίδι του.

To φόρεμα διαθέτει τετράγωνο ντεκολτέ κι έχει μήκος μέχρι το γόνατο.

Απλό, κομψό και πολύ θηλυκό. Ταιριάζει τέλεια με γόβες και strappy πέδιλα και, γιατί όχι, με ένα άνετο ζευγάρι μπότες από δέρμα.

Εκτός, όμως, από την εφαρμογή και την τιμή του που υπολογίζεται γύρω στα 200 ευρώ, ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το σύγχρονο αυτό ύφασμα επιτρέπει την πλύση στο πλυντήριο.

 

 

Αν θέλετε να το αποκτήσετε, μπορείτε, στέλνοντας email με το μέγεθος, το χρώμα και φυσικά τα στοιχεία σας στο customerservice@hopefashion.co.uk.

Εκεί θα μάθετε και τα έξοδα αποστολής.

 Hope Fashion