Τονισμένες βλεφαρίδες/Shutterstock

Δοκίμασα 7 διαφορετικές mascara και κατέληξα στην αγαπημένη μου γι' αυτή τη σεζόν

Δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψεις ποια είναι τα best seller προϊόντα ομορφιάς.

Με ένα click στο google search θα βρεις εκατοντάδες άρθρα που αποκαλύπτουν τα προϊόντα που προτιμούν οι γυναίκες.

Το δικό μου αλλά και πολλών ακόμη εκατομμύρια γυναικών αγαπημένο προϊόν, είναι η μάσκαρα. Ακόμη και τις ημέρες που μένω άβαφη, περνάω μία στρώση μάσκαρα τις βλεφαρίδες μου. Βλέπετε στην καθημερινότητά μας και τη συνανστροφή μας με τον κόσμο, όλοι μας κοιτούν στα μάτια, γι αυτό είναι σημαντικό να είναι τονισμένα. Η μάσκαρα είναι το βασικό προϊόν που μας βοηθάει να το πετύχουμε.

Γράφοντας λοιπόν στο google search τις λέξεις "Best Sellers Mascara" συγκέντρωσα τα 7 top προϊόντα σε Ευρώπη και Αμερική. Κάποιες τις είχα ήδη στο νεσεσέρ μου, ενώ υπήρχαν και 3 που δεν τις είχα δοκιμάσει και έπρεπε να τις αγοράσω. Το κόστος ξεκινούσε απο 7 ευρώ, ενώ μερικές ήταν πιο ακριβές και μάλιστα η μία έφτανε στα 42 ευρώ.

Google Search/Shutterstock

Όλο το καλοκαίρι πειραματιζόμουν με τα 7 διαφορετικά προϊόντα που είχα στο νεσεσέρ μου. Κάθε ένα είχε ένα χαρακτηριστικό που την έκανε ξεχωριστή και πραγματικά έλεγα από μέσα μου..."Αυτή τη μάσκαρα θέλω στην καθημερινότητά μου". Μέχρι που δοκίμαζα την επόμενη και άλλαζα γνώμη.

Μετά από δύο μήνες και αρκετή μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου κατέληξα στη δική μου αγαπημένη της σεζόν που είναι η Christian Dior Diorshow Mascara 090 Pro Black. Το πινέλο της είναι εξαιρετικό καθώς έχει την επαρκή ποσότητα που χρειάζεται για να τονίσω τις βλεφαρίδες, ενώ μπορώ να το δουλέψω από τις ρίζες, έως τις άκρες για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και όταν ιδρώνω, το προϊόν δεν τρέχει, ενώ μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Christian Dior Diorshow Mascara 090 Pro Black

Είναι ένα προϊόν που αγαπώ και θέλω να έχω στο νεσεσέρ μου αλλά και μέσα στο mini pouch που έχω πάντα μαζί μου, στην τσάντα μου.

Αλήθεια για εσένα ποια είναι η ιδανική μάσκαρα και γιατί την έχεις ξεχωρίσει;

Διαβάστε ακόμη:

Οι must-have αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ

Η διάφανη επιδερμίδα του οίκου Dior επιτυγχάνεται μέσα από το skincare