shutterstock
shutterstock
DO IT LIKE CARRIE

5 χτενίσματα της Carrie Bradshaw ιδανικά για τις βραδινές μας εμφανίσεις και όχι μόνο


Όσα χρόνια και αν περάσουν η Carrie Bradshaw παραμένει αγαπημένο fashion icon.

Ένα icon που απέδειξε ότι το στιλ έχει απόλυτη σχέση με την προσωπικότητα. Όσο τολμηρό, εκκεντρικό, μοντέρνα συνδυασμένο είναι το outfit που έχουμε επιλέξει, αν εμείς νιώθουμε αυτοπεποίθηση και όμορφα με τον εαυτό μας όταν το φοράμε, το υποστηρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλη γυναίκα. Είναι ένα look δικό μας και μας ταιριάζει απόλυτα. Αυτό είναι κάτι που συνειδητοποιήσαμε μέσα από τα μοναδικά outfits της Carrie Bradshaw ή αλλιώς της SJP, της Sarah Jessica Parker μέσα από το ρόλο της στο «Sex and the City».

Και όσο τολμηρή ήταν με τις στιλιστικές της επιλογές, τόσο minimal ήταν με το μακιγιάζ της.

Από την άλλη τα χτενίσματά της ήταν πάντα εντυπωσιακά και εύκολα να τα δημιουργήσουμε ακόμα και μόνες μας. Χτενίσματα που μέχρι σήμερα μπορούμε να επιλέξουμε για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Curly Hair...Don't Care
 

Ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα, τα φυσικά, σγουρά μαλλιά της Carrie. Όσες έχετε ανάλογο hairstyle το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε ένταση κυρίως στις άκρες με το κατάλληλο προϊόν για τα μαλλιά. Όσες έχετε ίσια, τότε το ψαλίδι είναι το εργαλείο μαλλιών είναι αυτό που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε σε μικρές τούφες των μαλλιών σας, για να πετύχετε το look.

Ναι στα headbands
 

Μπορούν να μας σώσουν από μία bad hair day. Τα headbands μπορούν να απογειώσουν οποιαδήποτε στιλιστική μας επιλογή, αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους. Η Carrie είπε ναι σε ένα μεταξωτό turban, το οποίο συνδύασε άψογα με φόρεμα, με έναν ώμο.

Messy, straight hair
 

Δε χρειάζεται να περνάμε ώρες με το πιστολάκι για να πετύχουμε το τέλειο ίσιωμα. Αντιγράφουμε το hairstyle της Carrie, ίσια μαλλιά, με άκρες που έχουν κίνηση. Ένα ανεπιτήδευτο hairlook που δίνει sexy διάθεση.

Μαλλιά με κίνηση προς τα έξω
 

Δίνει άλλο αέρα στην εμφάνισή μας ένα χτένισμα, στο οποίο οι άκρες έχουν κίνηση και όγκο. Μπορούμε να το πετύχουμε με πιστολάκι και στρόγγυλη βούρτσα ή με πρέσα μαλλιών, στην οποία τυλίγουμε τα μαλλιά και μετά ανοίγουμε τις τούφες με τα δάχτυλά μας.

Ο κλασσικός κότσος
 

Πάντα chic, πάντα εντυπωσιακός. Ένας κλασσικός κότσος ταιριάζει απόλυτα στις επίσημες εμφανίσεις μας, που θέλουμε grande hairstyle.

Διαβάστε επίσης: Ο Μανόλο Μπλάνικ λανσάρει τις νέες γόβες «Sex and the City» εμπνευσμένες από την Κάρι Μπράντσο

4 μαθήματα μόδας που πήραμε από την Κάρι Μπράντσο

Κι όμως, το Sex and the City είχε άλλους τίτλους αρχής -Η κομμένη σκηνή [βίντεο]