Μαγειρική σόδα: 10 καθημερινές χρήσεις του «θαυματουργού» υλικού
BOVARY ⸻ 07 JUN 2023
Το ανθρακικό νάτριο, κατά κόσμον η μαγειρική σόδα, πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά το 1846 όταν ο δόκτωρ Austin Church και ο John Dwight άρχισαν να την πωλούν τα πρώτα κουτιά με την κόκκινη ετικέτα.
Πλέον η μαγειρική σόδα έχει αναδειχθεί στο πιο πολυχρηστικό υλικό στο ντουλάπι της κουζίνας και σίγουρα όλοι μας την έχουμε αξιοποιήσει κατά καιρούς για να δώσουμε λύση σε καθημερινά μας «προβλήματα». Οι ωφέλιμες ιδιότητές της είναι αμέτρητες και όσο χρήσιμη είναι στη μαγειρική και συγκεκριμένα, στην παρασκευή αρτοσκευασμάτων, άλλο τόσο χρήσιμη είναι στην ομορφιά, την καθαριότητα και γενικότερα στο σπίτι.
TAGS