Πώς είναι σήμερα η Γιολάντα Διαμαντή

Δεν την αγγίζει ο χρόνος -H 52χρονη Γιολάντα Διαμαντή είναι ίδια όπως στα 90s -Η έξοδος με τον σύζυγό της

Η Γιολάντα Διαμαντή, μια από τις χαρακτηρικτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz στα 90s, πέρασε πολλά χρόνια μπροστά από τις κάμερες και πίσω από τα μικρόφωνα, ως παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Πριν από αρκετά χρόνια, η Γιολάντα Διαμαντή απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και εγκαταστάθηκε στη Λευκάδα με τον σύζυγό της και τις τρεις κόρες τους.

Αν και έχει αποτραβηχτεί, οι επισκέψεις στην Αθήνα δεν λείπουν. Έτσι πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τη Γιολάντα Διαμαντή στο VOX, συνοδευόμενη από τον γοητευτικό σύζυγό της, Γιώργο Καββαδά. Στην παρέα τους ήταν και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Γιολάντα Διαμάντή με τον σύζυγό της στο Vox

Στη νυχτερινή της έξοδο στο Vox, η Γιολάντα Διαμαντή επέλεξε να ντυθεί matchy matchy με τον σύζυγό της, φορώντας μαύρο τζιν και γήινα χρώματα από πάνω. Η εμφάνισή τους ήταν κομψή και συντονισμένη, με μια αίσθηση άνεσης που προσέφερε ταυτόχρονα και στιλ.

Φωτογραφία: NDP
 Φωτογραφία: NDP

«Μένω 10 χρόνια στη Λευκάδα, μεγάλωσαν ωραία εδώ τα παιδιά μου. Είμαι 23 χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο, με όμορφες και άσχημες στιγμές όπως όλες οι σχέσεις. Παντρευτήκαμε από έντονο έρωτα και ακόμα η σχέση μας δεν έχει βαλτώσει. Χαίρομαι που έχω πετύχει στον γάμο μου κάτι δύσκολο, να είμαι ακόμα ευτυχισμένη και να γουστάρω ακόμα τον άντρα μου όταν όλοι πλέον χωρίζουν γύρω μας», είπε πέρυσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Γιολάντα Διαμαντή για τη ζωή της στη Λευκάδα.

Για τις κόρες της, η Γιολάντα Διαμαντή συμπλήρωσε: «Η μεγάλη μου κόρη είναι 19 ετών, η μεσαία 18 και η τρίτη είναι 14 ετών, γίνεται η σφαγή του Δράμαλη στο σπίτι. Γίνεται μεγάλη ”σφαγή” με τις κόρες μου που παίρνουν τα ρούχα μου. Η μεγάλη μου κόρη πέρασε στην Αθήνα ΑΣΟΕΕ και δεν θέλει να το λέω, μου λέει: "σαν ψωνάρα κάνεις" εγώ το λέω γιατί καμαρώνω».

Η Γιολάντα σε συνέντευξή της το 2015 είχε περιγράψει πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει με την οικογένειά της στη Λευκάδα. «Ήρθαμε, όπως κάθε καλοκαίρι, για διακοπές στη γενέτειρα του άντρα μου και μείναμε. Εκείνος το πρότεινε κι εμείς το δεχτήκαμε. Και κάναμε την καλύτερη επιλογή».