Οι A-Listers γιορτάζουν το κρασί της Κάμερον Ντίαζ στα Χάμπτονς
Η Κάμερον Ντίαζ από το 2020 ξεκίνησε μια νέα επιχείρηση που περιλαμβάνει κρασί. Το αστέρι του Charlie’s Angels είχε ανακοινώσει τα νέα κατά τη διάρκεια της καλιφορνέζικης καραντίνας, αποκαλύπτοντας ότι συνεργάστηκε με τη φίλη της fashion CEO, Κάθριν Πάουερ για να κυκλοφορήσουν μαζί την δική τους ετικέτα κρασιού clean wine που ονομάζεται «Avaline».
Tο «Avaline» είναι λευκό κρασί και περιέχει ένα χαρμάνι από ισπανικές ποικιλίες. Διατίθεσαι και σε ροζέ από την Προβηγκία. Και τα δύο είναι vegan-GMO, και gluten-free.
Μετά από τέσσερα χρόνια η Κάμερον Ντίαζ διοργάνωσε ένα πάρτι σε κήπο για να γιορτάσει την επέτειο της εταιρείας κρασιού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική κατοικία στο East Hampton της Νέας Υόρκης. Εκεί παρευρέθηκαν η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κάμερον Ντίαζ και η Ρις Γουίδερσπουν επιλέγοντας για την εμφάνισή τους κομψά φορέματα. Μετά από καιρό συναντήθηκαν όλες μαζί στην εκδήλωση που έμοιαζε σαν πάρτι επανένωσης.
Το πάρτι για τα τέσσερα χρόνια της εταιρείας κρασιού
Η Κάμερον Ντίαζ έδειχνε απόλυτα λαμπερή με το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο πάρτι. Ήταν maxi και είχε λαιμόκομψη σε σχήμα V με λεπτές τιράντες. Το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους αναδεικνύοντας τα μάτια της, ενώ τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν ανάλαφρα στους ώμους.
Η Κάμερον Ντίαζ μέσα από τον εταιρικό λογαριασμό της εταιρείας κρασιών δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες με τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο πάρτι.
«Γιορτάσαμε τέσσερα χρόνια Avaline στο East Hampton με μερικούς από τους στενούς μας φίλους και τι υπέροχο βράδυ ήταν. Ήπιαμε κρασί και απολαύσαμε μαζί ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, όσο έδυε ο ήλιος. Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μας. Ήταν 4 μαγικά χρόνια, στην υγειά μας για πολλά ακόμα!», έγραψε στην λεζάντα.
«Μου άρεσε το κρασί για πολλά χρόνια. Πίστευα ότι ήταν η πιο υπεύθυνη επιλογή αλκοόλ επειδή φτιάχτηκε με σταφύλια που είχαν υποστεί ζύμωση», μοιράστηκε η ηθοποιός του Charlie's Angels σε δελτίο τύπου εκείνη την εποχή.
«Αλλά δεν είχα ιδέα για τη διαδικασία. Μια από τις πρώτες συζητήσεις με την Κάθριν σχετικά με την παρασκευή ενός πιο καθαρού κρασιού ήταν «τι θα προσθέσουμε σε αυτό;».
«Μάθαμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του κρασιού δεν παρασκευάζεται με βιολογικά σταφύλια και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με περισσότερα από 70 πρόσθετα. Αυτό άλλαξε τελείως τον τρόπο που το σκεφτόμασταν», πρόσθεσε η Πάουερ.