Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει Πάσχα με μπικίνι -Η οικογενειακή απόδραση στο Μπαλί

Η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε φέτος το Πάσχα να το ζήσει διαφορετικά, με μαγιό και τροπική διάθεση!

Φέτος, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να ζήσει το Πάσχα με τον πιο εξωτικό και ανεπιτήδευτα καλοκαιρινό τρόπο: ταξιδεύοντας με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κορούλες τους στον παραδεισένιο προορισμό του Μπαλί.

Η οικογένεια, συνοδευόμενη από τη μητέρα του Σάκη και τον θείο των παιδιών, αναχώρησε τη Δευτέρα 7 Απριλίου από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με τις πρώτες φωτογραφίες να ανεβαίνουν στα social media πριν ακόμα ξεκινήσει καλά-καλά το ταξίδι.

Η influencer με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Από την πρώτη στιγμή της άφιξης στο πολυτελές resort του Μπαλί, η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία που έμοιαζε βγαλμένη από ταξιδιωτικό περιοδικό: ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα κάτω από τους φοίνικες, με σοκολατί μαγιό και διάθεση απόλυτης χαλάρωσης.

Δείτε τη Χριστίνα Μπόμπα με μπικίνι:

Το σκηνικό αποπνέει μια αύρα καλοκαιρινού ρομαντισμού και οικογενειακής γαλήνης. Το Μπαλί, με τις τροπικές του εικόνες, τις ατελείωτες αμμουδιές και τα τιρκουάζ νερά, γίνεται το ιδανικό φόντο για την οικογένεια που φαίνεται να απολαμβάνει κάθε λεπτό μακριά από τη ρουτίνα της πόλης. Χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις ή deadlines, η Χριστίνα Μπόμπα έχει την ευκαιρία να «γεμίσει μπαταρίες».

Σάκης Τανιαμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα/ @chrismpo
Σάκης Τανιαμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα/ @chrismpo

Και ενώ το ελληνικό Πάσχα συνήθως συνδέεται με παραδοσιακά έθιμα και οικογενειακά τραπέζια, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να το ζήσει διαφορετικά, με τροπική διάθεση!