Φωτογραφία Instagram/Vicky Koulianou

Η Βίκυ Κουλιανού συνδυάζει άνεση και κομψότητα φορώντας blazer με αρβυλάκια

Η Βίκυ Κουλιανού παρευρέθηκε στο Athens Fashion Week για να παρακολουθήσει τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κόσμο της μόδας.

Η Βίκυ Κουλιανού υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της Ελλάδας τη δεκαετία του '90 και συγκαταλέγεται στις λίγες Ελληνίδες που κατάφεραν να κάνουν σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό.

Ως ένα από τα πιο διάσημα supermodels της χώρας, έχει περπατήσει αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει αφήσει το στίγμα της στον κόσμο της μόδας. Η καριέρα της ξεκίνησε τυχαία, όταν σε ηλικία 14 ετών συνάντησε τον Μιχάλη Ασλάνη σε ένα λεωφορείο. Ο αξεπέραστος σχεδιαστής την εντόπισε αμέσως και την καθοδήγησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Ακόμη και σήμερα, η Βίκυ Κουλιανού συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, αποδεικνύοντας ότι παραμένει το ίδιο supermodel ακόμα και στα 58 της.

Η ροκ εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού στο Athens Fashion Week

Η Βίκυ Κουλιανού έδωσε το παρών στο Athens Fashion Week, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την ροκ εμφάνισή της. Επέλεξε ένα skinny φθαρμένο τζιν και συνδύασε το πάνω μέρος με ένα top με διαφάνεια, μαύρο γιλέκο και ένα oversized γκρι ριγέ blazer.

Φωτογραφία NDP

Το σακάκι είναι ένα κομμάτι που μπορεί να αναδείξει κάθε εμφάνιση και να προσδώσει χαρακτήρα. Εκτός από τις κομψές επιλογές για το γραφείο, μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς άλλους τρόπους, όπως έκανε η Βίκυ Κουλιανού, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό και άκρως στιλάτο look.

Τέλος, η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με μαύρα αρβυλάκια, ενώ το μακιγιάζ της περιλάμβανε eyeliner δίνοντας έμφαση στα μάτια.

Φωτογραφία NDP

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ», η Βίκυ Κουλιανού αναφέρθηκε στη ζωή και την καριέρα της, λέγοντας: «Είμαι μια γυναίκα που θεωρώ τον εαυτό μου δυνατό και διανύω τη ζωή μου κυρίως μόνη μου, γιατί δεν έχω πάντα κάποιον να με βοηθάει. Ό,τι έχω φτιάξει και έχω χτίσει τα έκανα κυρίως μόνη μου, δεν μου χάρισε κανείς τίποτα. Βεβαίως, στην πορεία της ζωής μου υπήρχαν άνθρωποι που επαγγελματικά με βοήθησαν με τον τρόπο τους. Δεν έμενα πάντως ποτέ στη "φωλιά" της ασφάλειας, γιατί είμαι ένα άτομο που μονίμως ρισκάρει».