Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τις κόρες τους στα μπουζούκια

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τις κόρες τους στα μπουζούκια

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Facebook και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010 στην Κωνσταντινούπολη. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη 15χρονη Μελωδία και τη 13χρονη Λιόνα. «Είμαι χωρίς καμία ντροπή και αμφιβολία χαζομπαμπάς. Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη, θα πρέπει να λέει “βλέπε Βαρθακούρης”. Είμαι άρρωστος καψούρης με τις κόρες μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής.

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί 26 Μαρτίου, ημέρα γενεθλίων του Χάρη, ώστε να μην ξεχνάει την επέτειο γάμου τους, όπως χαρακτηριστικά έχει πει. Λόγω του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, οικειοποιήθηκε από πολύ μικρός την μουσική, στην οποία αργότερα συνειδητοποίησε και την κλίση του. Η πρώτη επίσημη επαφή του με την μουσική συνέβη όταν ήταν δέκα ετών όταν συνέθεσε και ερμήνευσε -με τον πατέρα του- το τραγούδι του «Πιο καλή η μοναξιά».

Το 1991 ο Χάρης πήγε στην Βοστώνη για να σπουδάσει Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική και επέστρεψε το 1994 με έτοιμη την μουσική για τον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Πάριου «Παρέα Με Το Χάρη» που κυκλοφόρησε το 1995. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1999 με τον Γιάννη Πάριο και τον Στέλιο Ρόκκο στο νυχτερινό μαγαζί «Πύλη Αξιού» στην Θεσσαλονίκη.

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στα μπουζούκια με τις κόρες τους

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκαν μαζί με τις κόρες τους στο Nox Athens όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. Η Αντελίνα, η οποία απέχει τόσο από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις, έκανε μια εξαίρεση και μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την σπάνια βραδινή της έξοδο μαζί με την οικογένειά της. Οι δύο κόρες τους, που έχουν μεγαλώσει εντυπωσιακά, μοιάζουν απίστευτα στη μητέρα τους.

Αφού διασκέδασαν με τα τραγούδια επισκέφθηκαν το καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή όπου βγάλανε όλοι μαζί φωτογραφία.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε με τη σειρά του ένα βίντεο στο Instagram από εκείνη την βραδιά, όπου ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά για τις κόρες του:

«Εχθές ήταν ο 15ος Βαλεντίνος που είμαι με τη γυναίκα μου, όμως ήταν η πρώτη φορά που επέλεξα να μη δουλέψω ώστε, επιτέλους, μια φορά, να βγούμε να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα.

Πήγαμε στον Αντώνη και τη Δέσποινα, σε ένα μαγαζί-διαμάντι. Επίσης αυτή ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα μου κι εγώ πήγαμε «στα μπουζούκια» όπως τα αποκαλούν οι κόρες μας. Οι οποίες επίσης εχθές, κι αυτές για πρώτη φορά, είδαν τη νυχτερινή Αθήνα στην οποία εγώ μεγάλωσα (άλλες εποχές βέβαια).

Επίσης ήταν η πρώτη φορά που είδαν τον πατέρα τους να τραγουδάει σε πίστα.
Δεν έχουν έρθει ποτέ να με δουν (θυμίζω, πάνε σχολείο, όχι ότι δεν θέλω να με δουν! Επίσης οι χώροι που τραγουδάω έχουν κάπνα, φασαρία κτλ, ήθελα να τις προστατεύσω)

Σήμερα στα μάτια τους ελπίζω να φαίνομαι λίγο ψηλότερος, αφού και να τραγουδάω με είδαν, στην ωραιότερη πίστα της Αθήνας με είδαν, με σπουδαίους τραγουδιστές και φίλους να μου πλέκουν εγκώμια, να τραγουδάνε συνθέσεις μου και να με «αναγνωρίζουν» σε κάθε ευκαιρία.🙏🏼Ελπίζω να θυμούνται την πρώτη τους έξοδο με αγάπη, όπως ακριβώς θα τη θυμάμαι κι εγώ».