Στην κουζίνα της Δανάης με τον Απόστολο Ρουβά -Βρήκαμε τι θα μαγειρέψει στην πρώτη εκπομπή
Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη», με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα.
Μια από τις εκπομπές που περιμένουν οι περισσότεροι Έλληνες τηλεθεατές με αγωνία είναι το «Πάμε Δανάη», η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, με κεντρική παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα.
Ανάμεσα λοιπόν στους συνεργάτες της εκπομπής συναντάμε και τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος θα βρίσκεται στην κουζίνα του «Πάμε Δαναη!» και θα μας ετοιμάζει πολλές γευστικές και λαχταριστές δημιουργίες.
Μάλιστα, ανακαλύψαμε και το πιάτο που θα ετοιμάσει για την πρεμιέρα της εκπομπής! Ο Απόστολος Ρουβάς επέλεξε μια πεντανόστιμη συνταγή, που μυρίζει ελληνική παράδοση και σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε να τη φτιάξετε κι εσείς αν παρακολουθήσετε την εκπομπή.
Η συνταγή λοιπόν που θα ετοιμάσει ο σεφ στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είναι μοσχάρι κοκκινιστό με σκιουφιχτά. Ακούγεται όντως ένα λαχταριστό πιάτο!
Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε τις πυρετώδεις προετοιμασίες όλης της ομάδας για τη μεγάλη πρεμιέρα και πραγματικά φαίνεται ότι όλοι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Μένουν λίγες ώρες να απολαύσουμε λοιπόν την πρώτη καλημέρα που θα μας πει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου μέσα από τη συχνότητα του Mega και, μεταξύ άλλων, να σημειώσουμε και τα υλικά και τη συνταγή του Απόστολου Ρουβά!