Βούτυρο. Φωτογραφία: Shutterstock

Tο απόλυτο τρικ για να μαλακώσεις το βούτυρο από το ψυγείο -Το έκανε πρώτη η Τζένιφερ Γκάρνερ

Εχει έρθει η ώρα για να φτιάξεις ένα λαχταριστό κέικ και έχεις ξεχάσει να βγάλεις το βούτυρο από το ψυγείο για να μαλακώσει.

Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram μάς έδειξε το πανέξυπνο κόλπο της για να μαλακώσεις το βούτυρο μέσα σε 5 λεπτά.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ μπήκε στην μοντέρνα κουζίνα της και θέλησε να φτιάξει ένα κέικ για τα παιδιά της.

Ομως επειδή ήταν 5.30 το πρωί, η Τζένιφερ Γκάρνερ είχε στα χέρια της ένα παγωμένο βούτυρο. Η συνταγή έλεγε πως έπρεπε να βάλει 13 κουταλιές της σούπας βούτυρο μέσα στο μπολ.

Πώς κατάφερε λοιπόν να μαλακώσει το βούτυρο; Δεν είχε χρόνο για να περιμένει, οπότε βρήκε ένα απίθανο κόλπο για να έχει την σωστή δοσολογία που έπρεπε.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ πήρε το παγωμένο βούτυρο και το έτριψε στον τρίφτη, όπως θα έκανε με το τυρί!

Μια υπόθεση ούτε 5 λεπτών.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Τζένιφερ Γκάρνερ στο προφίλ της στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This time of year it is extra cozy to send kids to school with something warm in their bellies. My kids feel extra cozy about @realbakingwithrose’s chocolate bread. This recipe isn’t crazy sweet and, with a good swish of peanut butter, is just the thing for my early rising middle schooler. You can find the full episode on IGTV. #PretendCookingShow #bangwentthecabinet #wentmybrain #hurryupchristmas . #TheBreadBible Chocolate Chocolate Chip Bread Ingredients: 3 Tbs plus 1/2 Tbs unsweetened cocoa powder 3 Tbs boiling water 1/2 Tbs pure vanilla extract 3 large eggs 1 1/2 cups sifted cake flour 3/4 cup plus 2 Tbs sugar 3/4 tsp baking powder 1/4 tsp salt 13 Tbs unsalted butter, softened 3 Tbs chocolate mini chips or bittersweet chocolate (chopped) . Directions: 1. Preheat oven to 350F. 2. Whisk cocoa and boiling water until smooth. Allow to cool to room temperature, then gently whisk in vanilla and eggs. 3. In a mixer bowl, combine cake flour, sugar, baking powder, and salt. Mix on low speed for 30 seconds to blend. Add half the chocolate paste and the butter and mix until dry ingredients are moistened. Increase speed to medium-high and beat for 1 minute to aerate and develop structure. Scrape down the sides of the bowl. Gradually add remaining chocolate paste in two batches, beating for 20 seconds after each addition to incorporate the ingredients and strengthen the structure. Scrape down the bowl. Fold in chocolate mini chips/chopped chocolate. 4. Scrape batter into prepared loaf pan and smooth the surface with a spatula. 5. Bake for 50-60 minutes. An instant-read thermometer inserted into the center will read about 200F. (The bread shouldn’t start to shrink from the sides of the pan until after removal from the oven.) 6. Set the bread on a wire rack to cool for 10 minutes. Loosen the sides of the bread and invert onto an oiled wire rack. Reinvert so it is top side up and cool completely.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις 11 Δεκ, 2018 στις 12:02 μμ PST

Διαβάστε επίσης: Ο σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να τρώμε ωμή ζύμη πριν μπει στον φούρνο -Τι αναφέρει έρευνα

4 δοκιμασμένα τιπς για να μη σου «ξαναλασπώσει» ποτέ το κέικ