Splashnews/Ideal Image
Splashnews/Ideal Image
ΛΕΤΙΘΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε ένα κατακόκκινο outfit που δανείστηκε από την πεθερά της και εντυπωσίασε


Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες στην Ευρώπη.

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές και την κομψότητά της.

Στην τελευταία της εμφάνιση, στα National Fashion Awards, η Λετίθια εμφανίστηκε, όπως ήταν φυσικό, σικ με μοντέρνες πινελιές.

Αλλά αυτή τη φορά, μια λεπτομέρεια ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση.

Στο Museo del Traje στη Μαδρίτη, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο σύνολο κάνοντας ένα total red look.

Το σοφιστικέ outfit αποτελείται από μία πλισέ midi φούστα ενώ η κοντομάνικη μπλούζα έχει πιο loose γραμμή με ψηλό λαιμό. 

Αυτό που όμως ξεχώρισε είναι το ότι το σετ δεν είναι δικό της αλλά το έχει φορέσει την δεκαετία του ‘80 η... πεθερά της, βασίλισσα Σοφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REINA LETIZIA con vestido en color rojo de la REINA SOFÍA https://youtu.be/ztvdqr2JKd4 #reinaletizia #letiziaortiz #letizia #casareal #familiareal #queenletizia #look #oofd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moda, estilo y actualidad (@toptv_es) στις 19 Δεκ, 2018 στις 9:50 πμ PST

Μάλιστα, το είχε φορέσει περισσότερες από μία φορές, ανακυκλώνοντας και εκείνη ρούχα όπως το συνηθίζουν πολλές γαλαζοαίματες, μεταξύ των οποίων και η Λετίθια.

Φωτογραφίες που το αποδεικνύουν ήρθαν στο φως. Από ότι φαίνεται, πεθερά και νύφη έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους ή πρόκειται για κίνηση καλής θέλησης.

Splashnews/Ideal Image
Splashnews/Ideal Image

Η βασίλισσα Λετίθια συνδύασε το κόκκινο outfit με κόκκινες γόβες Magrit και κόκκινο clutch Carolina Herrera με snake skin pattern. 

Είχε τα μαλλιά της σπαστά κάτω ενώ επέλεξε κόκκινα κρεμαστά σκουλαρίκια. Το μακιγιάζ της βασίλισσας είχε ένταση στα μάτια και glossy κραγιόν.