Τσικνοπέμπτη 2021: Λαχταριστό ντιπ μπύρας για να συνοδεύσεις τέλεια τα ψητά της ημέρας
Τσικνοπέμπτη σήμερα και θα το τσικνίσουμε για τα καλά!
Μπορεί να μην κανονίσουμε κάποιο τραπέζι σε ταβέρνα ή σε φιλικό σπίτι, όμως, μπορούμε να απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα στο σπίτι με την οικογένειά μας.
Τα εκλεκτά κρέατα έχουν την τιμητική τους όπως και τα κάθε είδους συνοδευτικά, που δίνουν γεύση.
Αν θες λοιπόν να συνοδεύσεις το κρέας σου με ένα πεντανόστιμο dip, σου έχουμε την τέλεια επιλογή.
Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη για ένα πρωτότυπο και γευστικό dip μπύρας είναι ό,τι χρειάζεσαι σήμερα.
Γίνεται πανεύκολα και είναι τέλειο για να βουτάς μπουκίτσες κρέατος.
Δες πώς θα το φτιάξεις:
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. τυρί κρέμα
½ πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε κυβάκια
2 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ. καυτερή σάλτσα
80 ml μπίρα, ξανθιά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, την μπίρα, την πάπρικα, την καυτερή σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να δημιουργηθεί μία λεία κρέμα.
Προσθέτουμε την πιπεριά Φλωρίνης και ανακατεύουμε ξανά.
Τέλος, σερβίρουμε το ντιπ μπίρας σε μπολάκι.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή είναι από το giorgostsoulis.com