Το πανέξυπνο τρικ της Μέγκαν Μαρκλ για να κάνεις τις μπριζόλες σου πιο λαχταριστές -Απλό και ανέξοδο
Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει.
Η 38χρονη πρώην ηθοποιός από τις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και είναι πλέον Δούκισσα. Είναι από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες που επηρεάζει τη μόδα παγκοσμίως. Ακόμη είναι νέα μητέρα ενώ ασχολείται πολύ με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ είναι και λάτρης του φαγητού. Η ίδια, μέσα από το blog που διατηρούσε, το The Tig, μιλούσε συχνά για living και food, έδινε tips κ.α.
Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ένα από τα μυστικά της όσον αφορά στο μαγείρεμα και το φαγητό. Αυτό το πανέξυπνο τρικ έχει να κάνει με τις μπριζόλες και πώς να τις κάνεις να έχουν καλύτερη και πιο λαχταριστή γεύση.
Τώρα τις γιορτές, σίγουρα το κρέας δεν θα λείψει από κανένα τραπέζι. Οι μπριζόλες είναι ένα από τα αγαπημένα μας πιάτα. Θέλουμε να είναι μαλακές, λαχταριστές και να λιώνουν στο στόμα.
Σε παλιά συνέντευξή της στις pre-Duchess εποχές, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το τρικ για γευστικές και ζουμερές μπριζόλες. Τι κάνει λοιπόν; Προσθέτει μια finishing touch με χυμό λεμονιού.
«Κανείς δεν καταλαβαίνει το λεμόνι, αλλά βγάζει την γεύση της μπριζόλας προς τα έξω», είχε πει η ίδια.
Η οξύτητα του λεμονιού μειώνει την λιπαρότητα του κρέατος, συμπληρώνοντας το αλμυρό, ψημένο εξωτερικό του. Κάνει πραγματικά το κρέας να λιώνει στο στόμα και να σου τρέχουν τα σάλια!
Πριν τις μαγειρέψεις, χρησιμοποίησε λεμόνι για να τις μαρινάρεις και να τις κάνεις πιο τρυφερές, αλλά και μετά, όταν είναι ψημένες στο πιάτο σου. Το λεμόνι θα απογειώσει τη γεύση τους!