Τα Κούλουμα πέρασαν και επιστρέψαμε στο γραφείο μετά από ένα ξεκούραστο (ή και ξέφρενο) τριήμερο.
Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ήταν πλούσιο, όπως πάντα, με νηστίσιμα σαρακοστιανά εδέσματα.
Λαγάνα, χαλβάς, ταραμοσαλάτα και θαλασσινά είχαν την τιμητική τους.
Ωστόσο, πάντα μας περισσεύουν και συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια.
Ειδικά η ταραμοσαλάτα, που είναι η «άτυχη» της υπόθεσης.
Επειδή, όμως είναι κρίμα και σπατάλη να πετάμε το φαγητό, βρήκαμε έναν πανεύκολο τρόπο να αξιοποιήσουμε την ταραμοσαλάτα που περίσσεψε.
Μπορούμε να φτιάξουμε ταραμοκεφτέδες, που τρώγονται όποτε θέλουμε, σαν μεζές αλλά και σαν κύριο πιάτο.
Η συνταγή για αφράτους, χρυσαφένιους ταραμοκεφτέδες είναι εύκολη και γρήγορη:
ΥΛΙΚΑ