Συνταγή για τυροπιτάκια

Συνταγή για αφράτα τυροπιτάκια με μόλις 3 υλικά -Γίνονται σε ελάχιστο χρόνο

Ηρθε η στιγμή να φτιάξεις τα πιο εύκολα τυροπιτάκια με μόνο 3 υλικά.

Είναι αφράτα, πεντανόστιμα και το κυριότερο γίνονται σε 2 λεπτά και είναι έτοιμα για φούρνο!

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να φουσκώσει η ζύμη γιατί δεν έχει μαγιά. Αυτά τα τυροπιτάκια είναι ιδανικό σνακ για την παραλία, αλλά και για το γραφείο.

Μια υπέροχη συνταγή που θα την λατρέψεις και θα τα φτιάχνεις συνέχεια, χειμώνα-καλοκαίρι.

Ας δούμε τα 3 υλικά της απίθανης συνταγής:

Υλικά

  • 370 γρ αλεύρι που φουσκώνει
  • 400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
  • 160 γρ τυρί φέτα

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το στραγγιστό γιαούρτι και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι που φουσκώνει μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.

Προσθέτουμε τριμμένο το τυρί φέτα και το ενσωματώνουμε μέσα στην ζύμη.

Λαδώνουμε τα χέρια μας και μετράμε σε μπαλίτσες 50 γραμμάρια το κάθε κομμάτι και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Προσθέτουμε προαιρετικά τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 20-25 λεπτά στους 180 c. Τα πιο νόστιμα και εύκολα τυροπιτάκια είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!

Δείτε το βίντεο:

Την συνταγή πήραμε από το live-kitchen.gr