Το τέλειο πρωινό: Η αφράτη και κρεμώδης ομελέτα του Τζέιμι Όλιβερ γίνεται σε μόλις 45 δευτερόλεπτα
Πόσο θα θέλαμε ένα πλούσιο, σπιτικό πρωινό στο κρεβάτι, ζεστό καφέ και ένα λαχταριστό πιάτο, αλμυρό γλυκό.
Μπορεί να έχουμε καιρό να φάμε brunch έξω με τους φίλους μας, όμως μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι ένα τέλειο πρωινό, χορταστικό πιάτο.
Μια ομελέτα είναι ό,τι πρέπει. Αφράτη, γευστική και κυρίως πολύ εύκολη που γίνεται στο πι και φι.
Σίγουρα έχεις φάει πολλές, όχι όμως σαν κι αυτή του Τζέιμι Όλιβερ.
Ο διάσημος σεφ μοιράστηκε την απίστευτα απλή αλλά πεντανόστιμη συνταγή του που γίνεται μέσα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα!
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα αντικολλητικό τηγάνι και ένα μπολ. Τα υλικά είναι απλά: Αυγά, λάδι, τυρί τσένταρ και μια φρυγανισμένη φέτα ψωμί.
Αυτό που κάνει είναι να βάλει το τηγάνι στη φωτιά ενώ χτυπά τα αυγά σε ένα μπολ.
Ρίχνει λίγο λάδι στο τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνει τα χτυπημένα αυγά.
Απλώνει το μείγμα καλά και στη συνέχεια ρίχνει τριμμένο τυρί τσένταρ.
Αφού λιώσει καλά, διπλώνει την ομελέτα και την ρίχνει πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί.
Η ομελέτα έχει γίνει μεταξένια, αφράτη και κρεμώδης.
«Η καλύτερη ομελέτα που θα φας», όπως λέει ο σεφ. Δες πώς θα την φτιάξεις στο βίντεο.