Εύκολη συνταγή για το πρώτο παγωτό της σεζόν -Με 3 υλικά και χωρίς παγωτομηχανή
Οι εύκολες συνταγές είναι πάντα δελεαστικές, πόσο μάλλον αν πρόκειται για κάτι που το γευστικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Στην προκειμένη περίπτωση, το παγωτό στρατσιατέλα με τα 3 υλικά όχι μόνο είναι πανεύκολο, είναι και λαχταριστό.
Οι συνταγές για παγωτό είναι συχνά μπελαλίδικες με την πολύωρη εκτέλεση αλλά και τα πολλά υλικά να είναι προαπαιτούμενη προϋπόθεση για να βγει το αποτέλεσμα γευστικό.
Τώρα, με μια δοκιμή ανακαλύψαμε μια συνταγή, που χρειάζεται μόνο 3 υλικά και είναι ιδανική αν σας αρέσουν τα γευστικά αλλά και εύκολα γλυκά.
Παγωτό στρατσιατέλα με 3 υλικά
Υλικά
- 2 φλιτζάνια βαριά κρέμα γάλακτος
- 1 14 oz μπορεί ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
- 1/4 φλιτζάνι μίνι κομματάκια σοκολάτας
Εκτέλεση
Βάλτε στον κάδο του μίξερ τη σαντιγί, και το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπήστε στη πιο δυνατή ταχύτητα για 4 με 6 λεπτά μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες, λείο και παχύρρευστο.
Μεταφέρετε το μείγμα σε μια φόρμα για την κατάψυξη, πασπαλίστε με τα κομματάκια σοκολάτας.
Ανακατέψτε το μείγμα ώστε να πάει παντού η σοκολάτα, καλύψτε με μια μεμβράνη και αφήστε το παγωτό στο ψυγείο για τουλάχιστον ένα βράδυ για 10 ώρες.