O street food χάρτης της Αθήνας μπορεί να υπερηφανεύεται για ακόμη μία προσθήκη στον κόσμο του μπέργκερ και πάλι από έναν σεφ.
Ο λόγος για το NOB του σεφ Βαγγέλη Λεούση, ο οποίος μαζί με τον Πέτρο Φουστέρη επέλεξαν το Παγκράτι προκειμένου να σερβίρουν το όχι συνηθισμένο μπέργκερ τους.
Οι άκρως χαρακτηριστικές κίτρινες τέντες του στη συμβολή των οδών Ερατοσθένους και Ιωάννου Φωκιανού ξεχωρίζουν από μακριά. Το μικροσκοπικό μαγαζί με τον ξύλινο πάγκο και τις ψηλές κίτρινες καρέκλες καλωσορίζει τους λάτρεις του νόστιμου και εξαιρετικού ποιοτικά μπέργκερ.
Το μενού διαθέτει πέντε μπέργκερ: Smash cheesebuerger, wagyu beef burger, brisket, chicken buttermilk και vegetarian. Δύο σαλάτες και δύο ορεκτικά -κοτόπουλο buttermilk και μίνι bao bun. Οι πατάτες χωρίζονται σε κλασσικές και βραχάκια, που μπορούν να συμπληρωθούν με μαγιονέζα τρούφας και παρμεζάνα , τσένταρ, μπεσαμέλ, μπέικον και crispy κρεμμύδι ή με μαγιονέζα μπέικον.
Αν επιλέξετε να καθίσετε εκεί, το μπέργκερ έρχεται σε δισκάκι και μόλις το ανοίξετε σας κατακλύζουν τα αρώματα. Αφράτο ψωμί κλείνει μέσα του το wagyu Αυστραλίας, το παλαιωμένο σένταρ, πίκλα αγγούρι και την truffle mayo. Από την πρώτη μπουκιά θα δικαιώσετε τον τίτλο NOB, not ordinary burger, ενώ στη δεύτερη θα αναρωτηθείτε πώς γίνεται να μην είχατε δοκιμάσει τόσο καιρό το καλύτερο μπέργκερ της Αθήνας. Οκ, για να μην με θεωρήσετε υπερβολική ένα από τα τοπ 3 μπέργκερ της πόλης.