Εύκολη συνταγή για ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο
Λαχταριστή και πεντανόστιμη, η ζαμπονοτυρόπιτα είναι σίγουρα η αγαπημένη μικρών και μεγάλων.
Αν είστε λάτρης της ζαμπονοτυρόπιτας αλλά ψάχνετε και συνταγές που να είναι εύκολες και εξίσου νόστιμες , η σημερινή συνταγή θα γίνει σίγουρα η συνταγή που θα φτιάχνετε ξανά και ξανά.
Το γευστικό αυτό σνακ είναι ιδανικό για πρωινό αλλά και για το γραφείο και το σχολείο. Η παρασκευή είναι πανεύκολη, δεν θα χρειαστείτε φύλλο ενώ τα 5 υλικά που θα χρειαστείτε υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας.
Υλικά
- 1 συσκευασία γιαούρτι
- 4 αυγά
- 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- Ψιλοκομμένο ζαμπόν
- Τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά τα δύο υλικά και προσθέτουμε το αλεύρι.
Αφού τα υλικά μας έχουν ομογενοποιηθεί προσθέτουμε τα βασικά υλικά της πίτας μας, το ζαμπόν και τα τυριά, ελάχιστο λάδι και ανακατεύουμε.
Έπειτα, σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180°C για 20 με 35 λεπτά, ανάλογα τον φούρνο μας. Μόλις η ζαμπονοτυρόπιτα πάρει ένα ωραίο ροδαλό χρώμα είναι έτοιμη.