Γλυκό καρύδας με 2 μόνο υλικά -Η πιο εύκολη συνταγή που έκανες ποτέ
Έχεις δοκιμάσει αυτό το γλυκό με καρύδα και κερασάκι γλασέ;
Αν δεν έχεις ξαναφτιάξει το συγκεκριμένο γλυκό καρύδας, τότε δεν ξέρεις τι χάνεις! Είναι ένα εξαιρετικό συνοδευτικό με τον πρωινό καφέ σου, αλλά πρόκειται και για ένα γλύκισμα που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η καρύδα είναι ένα ιδιαίτερο συστατικό, το οποίο δίνει μια υπέροχη γεύση σε κάθε γλυκό. Το συγκεκριμένο μπισκότο, δεν χρειάζεται καθόλου προετοιμασία, είναι εύκολο, γρήγορο και απολαυστικό.
Τα μόνο υλικά που θα χρειαστείς είναι το ζαχαρούχο γάλα, η καρύδα και το κερασάκι γλασέ για τη γαρνιτούρα.
Η συνταγή είναι από την Εύα Παρακεντάκη
Τα Υλικά που θα χρειαστείς
- 250 γρ. Καρύδα τριμμένη
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- κερασάκια γλασέ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την καρύδα και πλάθουμε μικρές μπουκίτσες. Κόβουμε τα κερασάκια γλασέ και τοποθετούμε πάνω στο κάθε μπισκότο. Βάζουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και τα τοποθετούμε στη σειρά. Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε στον αέρα για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Οι καρύδες σου είναι έτοιμες. Καλή απόλαυση!