Deck Bar Restaurant: Η νέα γαστρονομική άφιξη της Πάρου
Εκεί όπου η απαράμιλλη αισθητική συναντά την υψηλή γαστρονομία, με την υπογραφή του chef Γιάννη Λουκάκου.
Στην είσοδο της Νάουσας σε προνομιακή θέση πάνω στη θάλασσα, ένα πρώην εγκαταλελειμμένο Ξενία διαμορφώθηκε με πολύ μεράκι σε κτίριο υψηλής αισθητικής από τον επιχειρηματία και Πολιτικό Μηχανικό Θανάση Κατρή.
Πέτρα και μάρμαρο, εμφανές σκυρόδεμα, ξύλο και μέταλλο, φυσικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακατασκευή του παλαιού κτίσματος, συνθέτουν ένα άρτιο και αισθητικό αποτέλεσμα, ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών γαστρονομικού εστιατορίου.
Το DECK Paros λειτουργεί στην υπερυψωμένη βεράντα με θέα στον κόλπο, στο ξύλινο deck πάνω από τη θάλασσα και στον μεγάλο αύλειο χώρο του εξωτερικού καμπύλου μπαρ, απευθείας πάνω από τα βράχια της θάλασσας. Οι ανοιγόμενες οροφές μετατρέπουν τους εσωτερικούς χώρους σε αίθρια, σε συνδυασμό με τα μεγάλα ανοίγματα ανάμεσα στους πέτρινους τοίχους αποκαλύπτουν συγχρόνως τη θέα της θάλασσας και του ουρανού, δημιουργώντας μεγάλα "κάδρα τοπίων" για τον επισκέπτη και ιδανική ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη γαστρονομική απόλαυση.