Βρήκαμε το καλύτερο παρφέ της αγοράς με ιστορία πάνω από μισό αιώνα - Και είναι ελληνικό!
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη «παρφέ»; Η τελειότητα, σίγουρα! Αφράτη κρέμα που γεμίζει το στόμα, γνήσιοι ξηροί καρποί και λαχταριστό γλυκό του κουταλιού κυδώνι, άρωμα βανίλιας και όλη η αγάπη του κόσμου σε ένα scoop!
Ας πάρουμε μια γεύση από το παγωτό που καθιέρωσε την κατηγορία του παρφέ στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και διαχρονικό trend, με την υπογραφή και σφραγίδα ποιότητας του ονόματος ΔΩΔΩΝΗ.
Βασισμένο σε αυθεντική γαλλική συνταγή, γίνεται πόλος έλξης και απευθύνεται σε «ψαγμένους» ουρανίσκους. Το πρωτοσυναντήσαμε στην πλατεία της Κυψέλης, στο πρώτο μικρό γαλακτοπωλείο που άνοιξε το 1967. Τα υλικά του ολόφρεσκα... Από το γάλα και την κρέμα γάλακτος με τη γεμάτη γεύση μέχρι τα αυγά και το χειροποίητο γλυκό του κουταλιού κυδώνι.
Extra credits, γιατί φρέσκα κυδώνια Πηλίου φθάνουν κάθε χρόνο στις αρχές Οκτωβρίου στα εργαστήρια της εταιρείας και οι άνθρωποι της παραγωγής φροντίζουν για το καθάρισμα και την ετοιμασία του γλυκού, όπως γινόταν στην κουζίνα της γιαγιάς. Τα τραγανιστά, καραμελωμένα αμύγδαλα, τα φιστίκια και τα φουντούκια καβουρδίζονται, για να γεμίσουν με μυρωδιά και γεύση τα απολαυστικά παρφέ.
Η ΔΩΔΩΝΗ από το 1970 έως σήμερα παρασκευάζει παρφέ με τον ίδιο παραδοσιακό και μαμαδίστικο τρόπο. Πέντε γεύσεις που έρχονται να σε.. μυήσουν στον κόσμο της τελειότητας. Σοκολάτα, κρέμα, φουντούκι με πραλίνα φουντουκιού, φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού και αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας.
Δωδώνη: Τα παρφέ που ξεχωρίσαμε όχι μόνο εμείς αλλά και χιλιάδες Έλληνες και ξένοι, που από το 1970 έως σήμερα τα προτιμούν!
Η πιο απολαυστική ιστορία του παγωτού με το όνομα ΔΩΔΩΝΗ άρχισε να γράφεται πριν από 57 χρόνια. Γεμάτη αγάπη και φροντίδα, μεράκι και προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Και κάπως έτσι, η ΔΩΔΩΝΗ έγινε ο «ειδικός» στο παγωτό!
Το μυστικό κρύβεται στις πρώτες ύλες και τα εκλεκτά συστατικά. Αγνό πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, αληθινά φρούτα και ολόκληροι ξηροί καρποί, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας, σαλέπι από τα ηπειρωτικά βουνά, μαστιχέλαιο από τη Χίο, φυσικά χρώματα και αρώματα, με χαμηλή διόγκωση, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Και όλα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα.
Η ΔΩΔΩΝΗ δεν σταματά να πρωτοπορεί και να εξελίσσει την προϊοντική της γκάμα! Έχει δημιουργήσει πάνω από 200 διαφορετικές γεύσεις παγωτού, λανσάροντας με επιτυχία - εκτός από τα διάσημα παρφέ - γιαουρτογεύσεις, σορμπέ, γκουρμέ ή vegan προτάσεις, καθώς και άλλες πιο ιδιαίτερες, όπως το Chocorello ή το Chili Ανανάς.
Το ελληνικό διαχρονικό lovebrand, που έγινε συνώνυμο με το «θεϊκό παγωτό», καθιέρωσε τον θεσμό του εξειδικευμένου καταστήματος παγωτού, κατακτώντας την 1η θέση στην αγορά της Ελλάδας. Δημιούργησε έτσι τη μεγαλύτερη αλυσίδα παγωτού, φτάνοντας τις αρχές του 2000 τα 180 καταστήματα.
Η ΔΩΔΩΝΗ μέσω της ανατρεπτικής και πολυβραβευμένης επικοινωνίας της γίνεται η πιο γλυκιά κληρονομιά, που περνάει από γενιά σε γενιά! Και δικαίως γίνεται το πιο γνωστό και αγαπημένο παγωτό εδώ και δεκαετίες...
Επισκεφθείτε σήμερα ένα σημείο ΔΩΔΩΝΗ και θα μας θυμηθείτε.