Κάθε γιορτή αφιερωμένη στο φαγητό, σαν λάτρης αυτού, αποτελεί δίκη μου γιορτή χαράς και καλοπέρασης. Έτσι τα τριήμερα του Athens Street Food Fest αποτελούν αφορμή μάζωξης με την παρέα για φαΐ και μπύρες.
Από τη μεγάλη γιορτή του φαγητού, λοιπόν, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ δεν θα μπορούσαμε να απουσιάσουμε. Στο 7ο Athens Street Food Festival ήρθαν γεύσεις από κάθε γωνία του πλανήτη, με τον τρόπο που εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί τους. Μυρωδιές και πιάτα από κουζίνες του κόσμου βρέθηκαν στη σειρά σε μίνι κουζίνες που προετοίμασαν μεγάλα πιάτα.
Μάλιστα, υπήρξαν συνδυασμοί που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Athens Street Food festival, όπως το Lemongrass γαλακτομπούρεκο από τo Ortsag και τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη, έναν από τους πιο ταλαντούχους της νέας γενιάς της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας. Ο κ. Τσιοτίνης δεν είναι, όμως, ο μόνος καταξιωμένος σεφ που συμμετείχε στο Athens Street Food Festival, καθώς το παρών έδωσε και ο Γρηγόρης Κίκης, ένας από τους καλύτερους νέους σεφ του κόσμου.