Το απίθανο τρικ με το σκόρδο που θα σου λύσει τα χέρια στην κουζίνα
Σκόρδο, ένα πανταχού παρόν υλικό στη μεσογειακή μαγειρική -και όχι μόνο -που κάνει τα πάντα νοστιμότερα.
Παρά την έντονη μυρωδιά του, το σκόρδο έχει οφέλη στην υγεία και απογειώνει κάθε φαγητό στο οποίο προστίθεται.
Ορισμένοι το προσθέτουν ολόκληρο κατά το μαγείρεμα και το αφαιρούν κατά το σερβίρισμα, ώστε η γεύση του να είναι πιο απαλή, ενώ άλλοι το τρίβουν ή το κόβουν σε μικρές ροδέλες και το τσιγαρίζουν μαζί με το κρεμμύδι.
Στο Tik Tok ανακαλύψαμε ένα απίθανο hack με το σκόρδο που σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια στην κουζίνα.
Δεν έχετε παρά να τρίψετε ή να θρυμματίσετε στο multi αρκετές σκελίδες σκόρδο και να τις τοποθετήσετε σε ένα μεγάλο μπολ.
Στη συνέχεια τοποθετήστε το μείγμα σε σακούλες φαγητού με zipper, «ζυμώστε» τις με έναν πλάστη ώστε να γίνουν φλατ και χωρίστε το περιεχόμενο σε μικρά κυβάκια. Τοποθετήστε τη σακούλα στην κατάψυξη.
Έτσι, όταν θα μαγειρέψετε, θα ανοίξετε ένα ή περισσότερα κυβάκια σκόρδου, τα οποία θα λιώσουν στο τηγάνι γλιτώνοντάς σας χρόνο και κόπο!