Αφράτοι, σπιτικοί λουκουμάδες με 2 μόνο υλικά -Η λαχταριστή συνταγή που γίνεται στο πι και φι
Λατρεύουμε τις εύκολες και γρήγορες συνταγές. Όσο πιο λίγα υλικά, τόσο το καλύτερο.
Αν έχεις στην κουζίνα σου μερικά βασικά υλικά, μπορείς να δημιουργήσεις απίθανα γλυκά σνακ. Τι θα έλεγες λοιπόν για λαχταριστούς και αφράτους λουκουμάδες με 2 μόνο υλικά;
Αν νομίζεις ότι είναι μπελαλίδικοι, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις. Απλά ακολούθησε βήμα προς βήμα αυτή τη μοναδική συνταγή για να φτιάξεις το απόλυτο σνακ των παιδικών μας χρόνων.
Μικρά, πεντανόστιμα ντονατσάκια που τρώγονται όλη μέρα αλλά και είναι τέλειο κέρασμα για τα παιδιά.
Μάλιστα, δεν έχουν πολλές θερμίδες μιας και εξαρτάται από εσένα με τι θα τα συνοδεύσεις.
Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τι θα χρειαστείς και πώς θα τα φτιάξεις:
ΥΛΙΚΑ
80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε και τα 2 υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε λίγο μείγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια με τα χέρια μας και τα τηγανίζουμε σε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι.
Τα βγάζουμε μόλις πάρουν το επιθυμητό χρώμα (καφέ-χρυσό).
Τα σερβίρουμε με τα toppings που επιθυμούμε (ζάχαρη, κανέλα, μέλι).
Έτοιμοι οι λουκουμάδες! Καλή απόλαυση!