LIFT DIFFERENT  Γνωρίστε τη νέα σειρά V-LIFT της VALMONT
LIVING NEWS

LIFT DIFFERENT: Γνωρίστε τη νέα σειρά V-LIFT, το επιστέγασμα της VALMONT, για στοχευμένη αντιγήρανση

Αντιγήρανση «επόμενης γενιάς» μέσα από τέσσερα νέα προϊόντα με την τεχνολογία C-DRONE, ένα αποκλειστικό cutting-edge συστατικό της VALMONT.

Tο 2024, η Valmont γράφει ένα νέο κεφάλαιο στο έπος της αντιγήρανσης με τη V-LIFT, αξιοποιώντας την κυριαρχία της στα κυτταρικά καλλυντικά και τα πιο πρόσφατα επιστημονικά επιτεύγματα στον τομέα της καλλυντικής αντιρυτιδικής θεραπείας.

Η σειρά V-LIFT αποτελείται από τέσσερα προϊόντα υψηλής απόδοσης: τον ορό V-LIFT Serum, την κρέμα προσώπου V-LIFT Cream, το V-LIFT Eye – μια κρέμα για το περίγραμμα των ματιών και το V-LIFT Neck, μια θεραπεία ειδικά αφιερωμένη στον λαιμό και το ντεκολτέ.

Αληθινά επιτεύγματα που συνδυάζουν, για πρώτη φορά στην αγορά, την απόλυτα αποτελεσματική ανόρθωση με την απαράμιλλη αισθητηριακή άνεση.

Χάρη στην αποκλειστική της τεχνολογία C-Drone, η Valmont εσωκλείει τη βιταμίνη C σε μικροκάψουλες από πεπτίδια Matrixyl για να στοχεύει με ακρίβεια τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για το λείο δέρμα.

Ενισχυμένη περαιτέρω με συστατικά που μοιάζουν με τη ρετινόλη, αυτή η νέα γενιά θεραπειών κατά των ρυτίδων προσφέρει την τέλεια εναλλακτική λύση στην αισθητική ιατρική και τη ρετινόλη, χωρίς τις σχετικές παρενέργειες, στοχεύοντας στη διόρθωση των ρυτίδων στη ρίζα τους και στην πρόληψη εμφάνισης νέων.

Σημείωση: Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από 15 Σεπτεμβρίου 2024