Τηγανιτό αυγό πάνω σε φέτα ψωμιού

Ετσι θα φτιάξεις το τέλειο τηγανητό αυγό σε χρόνο dt -Στο φούρνο μικροκυμάτων, σε λιγότερο από 2 λεπτά

Το αυγό είναι μια ιστορία από μόνο του. Με αυτό το μικρό υλικό (που απολαμβάνουμε από την παιδική μας ηλικία) μπορούμε να φτιάξουμε αμέτρητα, λαχταριστά πιάτα.

Σφιχτό, μελάτο, τηγανητό, ποσέ, scrambled, σε σαλάτα, στον καγιανά κ.α. είναι ένα passpartout τρόφιμο που μαγειρεύεται και τρώγεται με χίλιους διαφορετικούς τρόπους.

Πόσες φορές, όμως, πάμε να φτιάξουμε το πρωινό μας, αλλά δεν έχουμε χρόνο να βράσουμε ή να τηγανίσουμε ένα αυγό;

Με ένα νέο hack που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, όμως, μπορείς να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο!

Ο σεφ των celebrities Dave Chang αποκάλυψε το μυστικό του για τηγανητό αυγό που γίνεται στο άψε σβήσε και μάλιστα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Συγκεκριμένα, του παίρνει μόλις ενάμισι λεπτό για να φτιάξει ένα τέλειο τηγανητό αυγό.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το απίθανο τρικ του το έμαθε ο Τζίμι Φάλον.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη.

Παίρνεις ένα μικρό μπολ που μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων και το ψεκάζεις με σπρέι μαγειρικής (αλλιώς το λαδώνεις ή το βουτυρώνεις).

Σπας ένα αυγό στο μπολ και ρίχνεις λίγο αλάτι αν το επιθυμείς.

Βάζεις το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων και βάζεις το χρονόμετρο στο 1:30 λεπτό.

Βγάζεις το μπολ και μεταφέρεις το αυγό στο πιάτο σου.

Το αυγό είναι έτοιμο, ψημένο και λαχταριστό. Μπορείς το βάλεις σε σάντουιτς, σε bagel ή να το απολαύσεις σκέτο!