Bungalow 7: Η πιο hot άφιξη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για κολύμπι και δείπνο κάτω από τα αστέρια
Η νέα άφιξη, των νοτίων προαστίων, είναι το Bungalow 7 όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα και να δειπνήσετε κάτω από τα αστέρια.
Ήταν από τις πιο αναμενόμενες νέες αφίξεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Bungalow 7, καθώς την ακτή των διάσημων Αστεριών την έχουμε συνδέσει με την κινηματογραφική της γοητεία, αφού υπήρξε για πολλές δεκαετίες ο καλοκαιρινός προορισμός της πόλης.
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, άνοιξε στα μέσα Ιουνίου, το Bungalow 7 έχει καταφέρει να γίνει talk of the town κι ένας αγαπημένος προορισμός όσων θέλουν να ξεφύγουν από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να μεταφερθούν σε ένα διαφορετικό τοπίο που έχει κάτι από την αίγλη περασμένων δεκαετιών.
Μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο ο επισκέπτης θα βρεις πολλές διαφορετικές «ζεστές» γωνιές για να καθίσει -από private βιβλιοθήκη και tea room μέχρι μικρά σαλόνια με θέα τη θάλασσα. Στα plus το πολύ εντυπωσιακό μπαρ που σε «φωνάζει» για να απολαύσετε ένα ποτό πάνω στη μπάρα.
Ο εξωτερικός χώρος έχει μια διαφορετική αισθητική με vintage ομπρέλες και άνετες ξαπλώστρες, που προσδίδουν αίσθηση μιας άλλης εποχής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις. Εκτός από τη θάλασσα, που μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας, σε προνομιακό σημείο είναι η πισίνα για ενήλικες, το τζακούζι, οι ρετρό ξαπλώστρες, οι καμπάνες και οι ομπρέλες που προσδίδουν μια πολυτέλεια και ταυτόχρονα διαχρονική κομψότητα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το ηλιοβασίλεμα το Bungalow 7 μετατρέπεται σε εστιατόριο όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα πολύ προσεγμένο μενού, με την υπογραφή του σεφ Ντίνου Φωτεινάκη, κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Bungalow 7: Γεύσεις με άρωμα Μεσογείου με fusion επιρροές
Παρατηρώντας το μενού, που έχει επιμεληθεί ο Ντίνος Φωτεινάκης, διαπιστώνουμε ότι τα μεσογειακά υλικά παντρεύονται με fusion επιρροές και ασιατικές τεχνικές ώστε το παιχνίδι γεύσεων να έχει γευστικό ενδιαφέρον.
Στο Bungalow 7 θα βρείτε δύο μενού: για all day επιλογές και για το δείπνο, ενώ υπάρχει μια ξεχωριστή καρτέλα για σούσι που επιμελείται ο Γρηγόρης Αποστόλου. Ο σεφ «παίζει» με τα υλικά βγάζοντας προτάσεις σε σούσι που έχουν ένταση αναδεικνύοντας ακόμα και πιο βαρετά πιάτα, όπως είναι το vegetarian sushi, το οποίο προτείνουμε να δοκιμάσετε.
Στα best seller του σούσι μενού είναι το lobster maki, που αντί για φύλλα nori τυλίγεται σε pok choi, και το sushi με καπνιστό χέλι – παρασκευάζεται με ελληνικό χέλι και στο τελείωμα αφήνει πιο πικάντικη γεύση.
Από το μενού του εστιατορίου αξίζει να δοκιμάσετε το πολύ νόστιμο pain au lait που παρασκευάζεται με χειροποίητο ψωμάκι μπριος γεμισμένο με ταραμά- αβοκάντο και πασπαλισμένο από πάνω με κρεμμύδι και tobiko -από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα του σεφ. Για τις πιο ζεστές βραδιές προτιμήστε σεβίτσε λαβράκι, δροσερό και με οξύτητες και σεβίτσε με γαρίδα Αργολίδας -από τα πιο νόστιμα πιάτα που δοκίμασα.
Στα plus τα πιάτα με κρέας, που μπορείτε να τα συνοδεύεστε με τηγανιτές πατάτες με κατσικίσιο τυρί και στα must taste είναι η εξαιρετική carbonara που έρχεται μέσα σε μια σάλτσα παρμεζάνας pecorino και ο λούτσος, τέλεια ψημένος.
Για το τέλος προτείνουμε για επιδόρπιο το τιραμισού matcha -από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει -πολύ γευστικό και δροσερό -ότι πρέπει να να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το δείπνο.
Η καρτέλα με τα γλυκά έχει την υπογραφή του Φωτεινού Ρόη -χρόνια στενού συνεργάτη του σεφ.