Πώς κάνουμε ξανά φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί -Τo εύκολο και πρακτικό κόλπο από τον Ακη Πετρετζίκη
Ο Ακης Πετρετζίκης μάς έδειξε μέσα από το προφίλ του στο Instagram πώς να κάνουμε ξανά φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί.
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια φέτα φρέσκο ψωμί; Οταν το αγοράζουμε από τον φούρνο είναι ζεστό, φρέσκο και μαλακό. Στο σπίτι όμως, όλοι ξέρουμε ότι το ψωμί μετά από δύο μέρες αρχίζει να γίνεται σκληρό και να μην τρώγεται.
Τι κάνουμε λοιπόν με το ψωμί όταν έχει μπαγιατέψει; Ο αγαπημένος σεφ Ακης Πετρετζίκης μέσα από το προφίλ του στο Instagram μάς δίνει το τέλειο κόλπο για να μπορέσεις να το κάνεις και πάλι μαλακό και φρέσκο. Ο τρόπος είναι εύκολος και πρακτικός!
Πώς κάνουμε ξανά φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί -Τo εύκολο και πρακτικό κόλπο από τον Ακη Πετρετζίκη
O Ακης Πετρετζίκης εκτός από απίθανες και λαχταριστές συνταγές, πολλές φορές μέσα από το προφίλ του στο Instagram δίνει χρήσιμες συμβουλές μαγειρικής και κόλπα που κάθε νοικοκυρά χρειάζεται για να μαγειρέψει.
Αυτή τη φορά ο δημοφιλής σεφ δημοσίευσε ένα βίντεο και μάς δείχνει βήμα βήμα πώς μπορούμε να κάνουμε ξανά φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί.
Αυτό που προτείνει είναι να βάλουμε το μπαγιάτικο ψωμί κάτω από τρεχούμενο νερό και το μεταφέρουμε ύστερα σε ταψί με λαδόκολλα.
Το ψήνουμε στους 160ο C στον αέρα για 8-10 λεπτά.Το ψωμί μας είναι πάλι φρέσκο και έτοιμο για σερβίρισμα!
Δείτε το βίντεο: